Tommy Paul – Ji Sung Nam: pronosticuri tenis ATP Delray Beach

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Paul vs. Nam.

Joi, 07/01/2021, nu mai devreme de ora 19:30, Tommy Paul si Ji Sung Nam vor juca in runda inaugurala a turneului ATP World Tour de la Delray Beach (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.13 @ Tommy Paul vs. 5.65 @ Ji Sung Nam!

TOMMY PAUL (#52 ATP)

Are doar douazeci si trei de ani si este considerat unul dintre cei mai talentati tenismeni din “noul val”, are resedinta chiar aici unde se desfasoara turneul, la Delray Beach, este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si este antrenat de Brad Stine! Impresioneaza prin spiritul combativ si capacitatea extraordinara la efort, alearga dupa toate mingile si e capabil sa transforme oricand defensiva in ofensiva. Cam ca toti americanii, prefera jocul pe suprafetele rapide!

  • VICTORII Paul vs. Nam: nu au jucat

JI SUNG NAM (#268 ATP)

Are douazeci si sapte de ani, n-a fost pana-n prezent in prima suta mondiala nici la simplu (cel mai sus a fost al 236-lea in lume) si nici la dublu (cel mai sus al 102-lea in lume), s-a nascut la Busan (Coreea de Sud) si are resedinta la Sejong (Coreea de Sud), are si cateva meciuri in echipa de Davis Cup a coreenilor, este jucator de mana dreapta ce executa de asemenea backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si nu beneficiaza momentan de suportul vreunui antrenor. In mare parte isi desfasoara activitatea in cadrul turneelor de categorie ATP Challenger Tour, impresionand mai degraba ca “dublist”.

  • VICTORII Nam vs. Paul: nu au jucat

Tommy Paul – Ji Sung Nam: Cote la pariuri si predictii pariuri

In conditii normale de joc, deznodamantul nu poate fi altul decat o victorie in minim de seturi a americanului si zic eu si cu un “under” la game-uri, dupa cum o arata si pronosticul pe care l-am ales! Tommy Paul este la un cu totul alt nivel, are toate “armele” necesare pentru a se impune destul de lejer zic eu, in fata unui adversar care in sezonul precedent a adunat doar trei victorii si sase infrangeri si n-a mai disputat vreo partida oficiala sau demonstrativa tocmai de la inceputul lunii martie a anului trecut (asadar, din punct de vedere fizic nu ma astept sa-l vad la suta la suta din capacitate). Tommy Paul poseda un serviciu bun spre foarte bun, loveste puternic cu forehand-ul, greseste rar cand urca in preajma fileului si-n ultimele partide din finalul sezonului precedent am observat o imbunatatire vizibila si pe parte de backhand, de acolo venind marea majoritate a erorilor lui nefortate in trecut.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 1 / 12
Calcul:
-428 RON
ROI:
-17.8 %
Pariuri:
182 / 9 / 130
Calcul:
-64 RON
ROI:
+1.0 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 24
11 / 1 / 12
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 321
182 / 9 / 130
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 21,5 game-uri în meci
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide