TNS – Zilina: predictii fotbal Europa League

Acțiune

Zilina este in plin sezon, in timp ce TNS nu a mai jucat un meci oficial de aproape sase luni.

Joi seara, de la ora 20:30, la Oswestry, Park Hall gazduieste jocul dintre galezii de la The New Saints si slovacii de la Zilina. Se joaca in turul I de calificare din Europa League.

The New Saints: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

O formatie de seama din fotbalul galez, TNS reuseste aproape sezon de sezon sa joace in cupele europene. Nu impresioneaza, cele mai dese rezultatele ale ei in Europa League si Liga Campionilor au fost infrangeri. Accederea pe tabloul principal al sezonului actual de Europa League s-a facut datorita locului secund pe care s-a clasat in Cymru Premier, campionatul intern. Insa, un dezavantaj este acela ca in ultimele cinci luni si jumatate nu a jucat vreun meci oficial, fotbalul galez fiind pe butuci si urmeaza sa se reia in urmatoarele saptamani.

Zilina: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Campionatul Slovaciei s-a reluat din saptamana a doua a luni august, iar in tot acest timp Zilina a evoluat in patru meciuri. In urma prestatiei sale au rezultat doua victorii si tot atatea infrangeri, dar partea buna este ca a marcat cel putin un gol in fiecare duel. La finalul saptamanii trecute a intalnit Pohronie, tot in deplasare, iar acolo a evoluat decent, drept urmare a si pierdut cu 1-2. Dupa cele patru etape, Zilina ocupa locul 4, cu 6 puncte si este la egalitate cu Slovan Bratislava, echipa de pe locul al treilea.

TNS - Zilina: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Asa cum se prezinta lucrurile in momentul de fata, terenul inclina mult in favoarea oaspetilor. Au un lot care la prima vedere pare superior si experienta cupelor europene, plus dueluri impotriva echipelor peste media Europa League. Daca luam in considerare si faptul ca TNS nu are meciuri oficiale de aproape sase luni, atunci victoria Zilinei incepe sa prinda contur.

Ponturi
Zilina castiga evenimentul
Cf
Cote
1.65
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru UEFA Europa League
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Zilina castiga evenimentul
94%
17 voturi
6%
1 vot
Pariu pierzator
Total voturi: 18

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token