Tigre — Banfield: pontul zilei 19.06.2022

Expertul Legalbet Gavan Marius ne propune o cota de 1,78 la Betano pentru meciul din etapa a 4-a din Argentina dintre Tigre si Banfield.

Tigre: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Tigre a inceput sezonul cu o victorie, scor 2-1 in deplasare la Union de Santa Fe, dar apoi nu a mai jucat la fel de bine, remizand 1-1 acasa cu Barracas Central si pierzand cu 5-3 in deplasare la Boca Juniors. Astfel dupa trei runde ocupa locul 15 cu 4 puncte. Singurul jucator ce absenteaza de la echipa gazda in aceasta etapa este Alexis Castro care este accidentat, in timp ce Brian Luciatti revine dupa suspendare.

Tigre: Marinelli - Prieto, Demartini, Cabrera, Blondel - Fernandez, Prediger - Obando, Zabala, Colidio - Retegui

Banfield: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Banfield se afla in acest moment pe locul 11 cu 4 puncte. Aceasta a debutat in noul sezon cu o infrangere pe teren propriu, scor 1-2 cu Newells Old Boys, insa apoi a jucat din ce in ce mai bine. A urmat o remiza alba in deplasare la Arsenal Sarandi, iar in ultima runda s-a impus cu 2-1 pe teren propriu in fata celor de la Central Cordoba. De la Banfield absenteaza in aceasta etapa Mauricio Cuero si Alexis Maldonado, ambii fiind accidentati. 

Banfield: Bologna - Coronel, Gissi, Maciel, Abecasis - Gonzalez, Cabrera, Domingo, Galoppo - Enrique, Urzi

Tigre v Banfield: ponturi pariuri

Amandoua se afla in zona de mijloc a clasamentului cu cate 4 puncte si este de asteptat sa avem parte de o disputa echilibrata. Totusi Banfield are avantajul ca e pe un trend ascendent, avand rezultate din ce in ce mai bune, in timp ce Tigre a jucat tot mai slab. Si ultimele trei meciuri directe dintre cele doua au fost echilibrate, de doua ori castigand Banfield la un gol diferenta, iar ultima data partida s-a incheiat la egalitate, scor 4-4. 

Prieteni, va asteptam zi de zi pe site-ul nostru. Va oferim ponturi si bilete, dar si o analiza completa a tuturor beneficiilor care va sunt oferite de casele de pariuri online din Romania.

Bonus500 RON
X2
Pariaza
1.78
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 1 / 10
Calcul:
-398 RON
ROI:
-19.9 %
Pariuri:
145 / 8 / 106
Calcul:
-1 649 RON
ROI:
-6.4 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
9 / 1 / 10
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 263
145 / 8 / 106
Calcul
ROI: -6.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
X2

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii