Thiago Seyboth Wild — Nicolas Alvarez: pronosticuri Tenis ATP Brasilia

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Seyboth Wild vs. Alvarez.

Joi seara, 25/11/2021, nu mai devreme de ora 17:30, Thiago Seyboth Wild si Nicolas Alvarez Varona vor juca in faza optimilor de finala a turneului ATP Challenger Tour de la Brasilia (Brazilia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.47 @ Thiago Seyboth Wild vs. 2.55 @ Nicolas Alvarez Varona!

THIAGO SEYBOTH WILD (#132 ATP)

Are douazeci si unu de ani, s-a nascut la Marechal Candido Rondon (Brazilia) si are resedinta la Rio de Janeiro (Brazilia), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenorului Joao Zwetsch! Anul trecut ajungea cel mai sus in ierarhia mondiala de simplu, fiind al #106-lea in lume (14/09/2020). Are in palmares si-un titlu de nivel ATP World Tour, obtinut surprinzator in debutul sezonului precedent pe zgura de la Santiago (Chile).

  • VICTORII Seyboth Wild vs. Alvarez: nu au jucat

NICOLAS ALVAREZ (#361 ATP)

Are doar douazeci de ani, s-a nascut si are resedinta la Burgos (Spania), este de asemenea jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m (poseda un prim serviciu percutant) si beneficiaza de suportul antrenorului Cristiano De Oliveira Pinto! A facut oarecum trecerea de la nivelul ITF Futures spre ATP Challenger Tour cam de la jumatatea sezonului regulat, cele mai bun evolutii avandu-le pe zgura de la Barcelona challenger – sfert-finalist, cu victorii la adversari mai cunoscuti si mai experimentati precum cehul Jiri Lehecka sau slovacul Filip Horansky.

  • VICTORII Alvarez vs. Seyboth Wild: nu au jucat

Thiago Seyboth Wild – Nicolas Alvarez: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, cu multe game-uri si eventual chiar si cu un set decisiv, luand in considerare forma ceva mai slaba in care-l regasim pe brazilian pe de o parte si forma ceva mai buna si ascensiunea spaniolului din ultimele doua luni! Thiago Seyboth Wild a cedat clar saptamana trecuta duelul cu argentinianul Camilo Ugo Carabelli (6-7 1-3 ret.) in primul tur de la Campinas challenger, iar in runda inaugurala de aici de la Brasilia challenger s-a cam chinuit cu un alt argentinian – Facundo Diaz Acosta (7-6 6-3 / si-a cedat serviciul de trei ori, oferindu-i opt mingi de break oponentului / pe parte de retur a fructificat patru din totalul celor douasprezece oportunitati de break avute la dispozitie). De cealalta parte, ibericul Nicolas Alvarez Varona l-a invins in primul tur de la Brasilia challenger pe rusul Bogdan Bobrov (6-3 7-6 / noua asi expediati, cu patru duble greseli comise / nu si-a cedat serviciul / a fructificat o minge de break pe retur), iar pe zgura de la Campinas challenger a pierdut in optimi la mare batalie duelul cu Santiago Fa Rodriguez Taverna (6-7 7-6 5-7), un adversar – de altfel – in mare forma.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
60 / 6 / 39
Calcul:
+452 RON
ROI:
4.3 %
Pariuri:
559 / 50 / 426
Calcul:
-2 756 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
60 / 6 / 39
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1035
559 / 50 / 426
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 21,5 game-uri în meci
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde