Thiago Monteiro – John Isner: pronosticuri Tenis ATP Delray Beach

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Monteiro vs. Isner.

Duminica, 10/01/2021, nu mai devreme de ora 03:00, Thiago Monteiro si John Isner vor juca in faza optimilor de finala a turneului ATP World Tour de la Delray Beach (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.52 @ Thiago Monteiro vs. 1.51 @ John Isner!

THIAGO MONTEIRO (#84 ATP)

Are douazeci si sase de ani, este un “zgurist” la baza, dar gratie serviciului bun spre foarte bun pe care-l poseda si a faptului ca este tipul de tenismen agresiv, poate fi periculos si pe suprafetele mai rapide! S-a nascut si are resedinta la Fortaleza (Brazilia), masoara in jur de 1,83m si este antrenat de perechea Fabian Blengino & Pablo Fuentes. La debutul sau in cadrul turneului ATP World Tour de la Delray Beach a trecut dupa putin peste o ora si jumatate de conationalul Thomaz Bellucci (6-3 7-5) in minim de seturi.

  • VICTORII Monteiro vs. Isner: nici o victorie

JOHN ISNER (#25 ATP)

Unul dintre cei mai buni servanti din istoria “sportului alb” alaturi de croatul Ivo Karlovic, americanul a ajuns si el la treizeci si cinci de ani si face parte din categorie selecta a veteranilor care inca sunt capabili sa joace tenis la cel mai inalt nivel si sa obtina rezultate notabile! John Isner are resedinta la Dallas – Texas (Statele Unite), masoara in jur de 2,08m si este antrenat de David Macpheron; cap de serie numarul doi la Delray Beach, favoritul gazdelor are in plan ca macar sa-si egaleze cele mai bune performante obtinut in trecut in cadrul acestui turneu – semifinalist (2012, 2013, 2014, 2019).

  • VICTORII Isner vs. Monteiro: 6-7 7-6 7-6 7-6 (Australian Open, 2020, hard outdoor)

Thiago Monteiro – John Isner: Cote la pariuri si predictii pariuri

Precedentul si singurul meci direct dintre cei doi a fost extrem de spectaculos si cel mai important aspect care ne intereseaza este ca s-a jucat tot pe hard outdoor si ca niciunul dintre ei n-a izbutit sa realizeze vreun break, in ciuda faptului ca am avut parte de patru seturi, toate intrate in “prelugiri”. John Isner a expediat atunci nu mai putin de patruzeci si sase de ani, iar Thiago Monteiro optsprezece; americanul a avut la dispozitie doua oportunitati de break, iar brazilianul trei – niciunele fructificate! Lucrurile sunt cat se poate de simple – “Big John” poseda un serviciu deseori imposibil de returnat si e capabil sa-si consolideze usor game-urile de serviciu, dar in acelasi timp Isner nu prea conteaza pe parte de retur si-i va fi greu sa adune puncte pe un serviciu de asemenea deloc usor de returnat, la alonja lui. Suprafata de joc de la Delray Beach este una dintre cele mai rapide din circuit si automat le va facilita ambilor drumul spre punctele adjudecate cu o mai mare usurinta pe propriile servicii.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 1 / 12
Calcul:
-428 RON
ROI:
-17.8 %
Pariuri:
182 / 9 / 130
Calcul:
-64 RON
ROI:
+1.0 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 24
11 / 1 / 12
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 321
182 / 9 / 130
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 22,5 game-uri în meci
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide