Thiago Monteiro — Joao Menezes: pronosticuri Tenis ATP Cordoba

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Monteiro vs. Menezes.

Miercuri, 24/02/2021, nu mai devreme de ora 00:00, Thiago Monteiro Moura si Joao Menezes vor juca in runda inaugurala a turneului ATP de la Cordoba (Argentina, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.28 @ Thiago Monteiro Moura vs. 3.45 @ Joao Menezes!

THIAGO MONTEIRO (#74 ATP)

Are douazeci si sase de ani, s-a nascut si are resedinta la Fortaleza (Brazilia), este jucator de mana stanga ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si beneficiaza de suportul antrenorilor Fabian Blengino & Pablo Fuentes! Trece prin cea mai buna perioada a carierei, fiind la ora actuala al 74-lea in lume atat in ierarhia de simplu, cat si-n cea de dublu. Desi este “zgurist” veritabil la baza, s-a descurcat excelent in sezonul australian recent incheiat, ajungand pana in semifinalele turneului Great Ocean Road Open si avand o evolutie foarte apreciata in turul doi de la Australian Open, acolo unde a cedat la mare batalie duelul cu rusul Andrey Rublev (4-6 4-6 6-7).

  • VICTORII Monteiro vs. Menezes: nu au jucat

JOAO MENEZES (#199 ATP)

Are douazeci si patru de ani, s-a nascut la Uberaba (Brazilia) si are resedinta la Itajai (Brazilia), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenorului Patricio Arnold! Sezonul precedent si-a trecut in palmares primul titlu de nivel ATP Challenger la dublu, chiar pe zgura de la Iasi challenger, avand altele doua de simplu la acelasi nivel obtinute in urma cu doua sezoane pe zgura de la Samarkand challenger & Pan American Games. N-are rost sa mai mentionez ca este “zgurist” la baza; n-are un start de an prea bun pe acest tip de suprafata, fiind eliminat in rundele inaugurale de la Antalya challenger, Antalya 2 challenger si Concepcion challenger si-n calificari aici la ATP Cordoba (a prins un loc de “lucky loser” pe tablou). 

  • VICTORII Menezes vs. Monteiro: nu au jucat

Thiago Monteiro – Joao Menezes: Cote la pariuri si predictii pariuri

Consider ca exista o diferenta colosala de valoare si experienta la nivel ATP World Tour intre cei doi brazilieni si nu vad un alt scenariu decat un succes in minim de seturi a unui Thiago Monteiro care se afla si-ntr-o forma de moment net superioara! De altfel, cel mai devreme mentionat poate aduna puncte importante aici pe zgura de la ATP Cordoba, deoarece la precedenta editie avea sa fie eliminat inca din runda inaugurala de franceul Corentin Mouet (nu are puncte de aparat). Singurul avantaj al lui Joao Menezes este acela ca are deja trei meciuri jucate in calificari aici si e adaptat la suprafata de joc si la conditiile oferite de turneul argentinian; dar va fi oare de ajuns pentru o evolutie solida in fata unui adversar de top, cum este Thiago Monteiro? Eu zic ca nu. 

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
27 / 0 / 26
Calcul:
-847 RON
ROI:
-16.0 %
Pariuri:
228 / 11 / 168
Calcul:
-618 RON
ROI:
-1.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 54
27 / 0 / 26
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 411
228 / 11 / 168
Calcul
ROI: -1.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
2-0 la seturi @ Monteiro