Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

The International 2018 - Dota 2 - Antepost III. Pontul lui Paul

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pariu antepost de la The International 2018, la o cota 10.00!!

Scena competitionala de Dota 2 din China este cea mai importanta din lume, fara indoiala. Exista un echilibru formidabil, in mare parte datorita faptului ca cei mai multi jucatori sunt foarte buni din punct de vedere mecanic. Pentru TI8, China va da sase echipe: 4 din Dota Pro Circuit, PSG.LGD, VG, Newbee si VGJ.Thunder, si 2 ce si-au obtinut biletele in urma calificarilor, Team Serenity si IG. Noi vom incerca sa pronosticam care formatie din China se va clasa cel mai bine la The International.


Evident, raspunsul lejer ar fi PSG.LGD, echipa ce dispune de doua staruri, Ame si Maybe, plus alti trei jucatori de o clara valoare, Chalice, fy si xNova. Cu doua turnee castigate in 2018, Epicentre XL si MDL Changsha, si un pedigree impresionant la International, LGD n-are cum sa nu se numere printre favorite. Mai ales ca si stilul lor de joc, agresiv intre early si mid game, este compatibil cu acest meta.


VG are deja acest roster ( Paparazi, Ori, eLeVeN, LaNm si Fenrir) de un an de zile, ia rezultatele au fost destul de bune - finale la Perfect World Masters, Captain's Draft 4.0 si ESL One Katowice, printre altele. Insa atunci cand dispui de asemenea jucatori talentati, nici nu e dificil. "Sora" VGJ.Thunder se bazeaza si ea pe doi jucatori veterani, Sylar si ddc, plus alti trei jucatori ce au impresionat in China, Freeze, Yang si Fade. Si prezenta ca antrenor a lui r0tk va ajuta mult. Dupa venirea lui ddc in februarie, avem un loc secund la Majorul de la Bucuresti, insa si mai multe rezultate dezamagitoare.


Surpriza acestei competiii este Team Serenity, o echipa parca venita de nicaieri si care a trebuit sa munceasca incepand din open qualifiers pentru a ajunge la TI. Si chiar a facut-o castigand calificarile din China, dupa o finala de upper-bracker cu IG, 2-1. Componenta formatiei este urmatoarea: zhizhizhi, Zyd, XinQ, Pyw si XCJ. Jucatori necunoscuti pentru publicul larg. In schimb, cealalta echipa provenita din calificari, IG, este fosta castigatoare de TI. Chiar daca vorbim de 2012 si de un roster total diferit. Dar cu Agressif, Xxs, Srf, BoBoKa si Q, formatia nu arata rau nici acum, desi a fost la doar o partida pierduta de ratarea calificarii la TI.


Si ajungem la finalista de anul trecut, dar si castigatoarea din 2014, Newbee. De aproape doi ani, acesti oameni sunt tot impreuna ( Moogy, Sccc, kpii, Kaka si Faith). Chiar daca ultimul titlu dateaza din ianuarie, ESL One Genting, iar ultimele rezultate sunt slabe rau de tot. Iar asta in conditiile in care Newbee, datorita locului din Pro Circuit, a primit invite cam peste tot. 


Dar oare trebuie subestimata atat de rau Newbee? Sa oferi cota 10 (in cadrul acestei piete) unei foste finaliste, ce are exact acelasi roster, mi se pare o prostie. Sigur, LGD este in cea mai buna forma dintre echipele chinezesti, de aceea si cota mica (1.50), insa mai depindem si de multi factori (grupe, upper-bracket, lower-bracket, program), incat nu trebuie subestimata nicio formatie. Chiar si Team Serenity poate sa faca o surpriza, insa voi merge pe Newbee datorita experientei pe aceasta scena, dorintei de revansa ( a pierdut finala clar, 0-3) si conexiunii intre jucatori. Nu-i mai avantajeaza meta-ul actual, dar pot sa treaca peste asta cu drafturi corecte (cea ce n-au prea facut in ultima vreme) si sa devina cea mai bine clasata formatie din China.

 

Bonus500 RON
Pariaza
10.00
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
27 / 0 / 19
Profit:
+580 RON
ROI:
12.6 %
Pariuri:
305 / 9 / 222
Profit:
-461 RON
ROI:
-0.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 46
27 / 0 / 19
Profit:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 536
305 / 9 / 222
Profit
ROI: -0.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Cea mai buna echipa din China - Newbee
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic ponturi actuale de la expertii si tipsterii cu cele mai bune statistici. Fara spam, doar ponturi.

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde