The International 2018 - Dota 2 - Antepost II. Pontul lui Paul

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un al doilea pariu antepost de la The International 2018, la o cota de 1.87.
The International 2018 - Dota 2 - Antepost II. Pontul lui Paul

Cel de-al doilea pariu antepost le are in prim-plan pe doua dintre cele mai galonate organizatii din Dota 2, Evil Geniuses si OG. Doua formatii ce insa au suferit transformari importante in ultimul an, iar specialistii nu prea le vad capabila sa atace podiumul la aceasta editie.


EG a facut in urma cu 10 saptamani schimbarea de roster care s-ar putea dovedi vitala pentru organizatia ce are in palmares un TI, cel din 2015 (pentru ca-n anul urmator sa ocupe locul 3). Din acea echipa castigatoare de TI a mai ramas doar SumaiL, insa impreuna cu Arteezy, s4, crit- si Fly, s-ar putea sa alcatuiasca un roster mai dinamic decat acela, care era unul plin de experienta. SumaiL si-a reocupat pozitia de mid, iar lucrurile au reintrat in normal, cu EG castigand meciuri si chiar turnee (The Summit 9). Calificarea n-a fost floare la ureche, dar progresul este vizibil.


OG a stat mereu in N0tail, jucator care este alaturi de organizatie inca de la infiintarea acesteia. Iar emblematicul jucator danez a simtit in aceasta vara ca formatia nu mai poate progresa cu el pe post de carry, asa ca s-a reintors la vechiul sau rol, cel de support. Sa nu uitam ca OG n-a luat niciun trofeu in 2018. Asa ca s-a intors Ana la echipa, iar OG l-a mai luat pe Topson, in timp ce 7mad s-a dus pe pozitia a 3-a. Francezul a revenit din postura de antrenor in momentul in care OG aproape ca se destramase. A trecut usor de calificari, chiar daca a fost nevoita sa joace inca din "open qualifiers", din cauza schimbarii de roster.


Depindem mult si de grupe, insa nu avem rabdarea necesara sa le vedem (pentru ca se vor modifica si cotele). Evil Geniuses vine cu moralul ridicat dupa ce-a castigat The Summit 9, iar pe "banca" se va afla tot BuLba, cel care i-a "antrenat" si-n 2015. Daca NA si-a ridicat nivelul de joc, fiind o groaza de echipe bune in regiune acum  (coL si Immortals au ratat prezenta la TI), Europa sufera la acest capitol, iar OG n-a avut concurenta prea mare. Aspect benefic in vedea obtinerii calificarilor, dar nu si-n dezvoltarea unui "gameplay" mai bun. EG are in componenta doi castigatori de TI (SumaiL si s4), iar experienta te ajuta teribil la astfel de competitii, cand jocurile sunt doar de cea mai buna calitate si se mai si desfasoara la foc automat. Dintre cele doua, cred ca OG va ajunge in lower-bracket, in timp ce la EG cam oscilez, dar vad o surpriza placuta din partea "americanilor". Pentru ca pariul sa fie castigator, EG trebuie sa ocupe un loc mai bun decat OG la finalul competitiei.


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.87
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
57 / 3 / 47
Calcul:
-153 RON
ROI:
-1.4 %
Pariuri:
670 / 23 / 492
Calcul:
+448 RON
ROI:
+1.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
57 / 3 / 47
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1189
670 / 23 / 492
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Castigator duel EG vs OG -> EG
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide