Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Thailanda - Chile. Ponturi Campionatul Mondial Feminin

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Thailanda si Chile, de la Campionatul Mondial Feminin, la o cota de 1.44.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Joi, 20 iunie 2019, de la ora 22:00, pe "Roazhon Park" din Rennes, avem partida Thailanda - Chile. Daca se impun la scor, sud-americancele au sanse sa treaca mai departe.

Thailanda - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Thailanda a inregistrat un progres uluitor fata de prima partida, in care a pierdut, 0-13, contra Statelor Unite. In primul rand, evident, tehnicianul asiaticelor a schimbat portarul. Astfel, Thailanda a incasat doar 5 goluri de la Suedia, marcand la randul ei un gol. O reusita ce a fost celebrata cu urale si mare bucurie. In plus, trebuie sa tinem cont ca toate golurile Suediei au venit ori in urma unor faze fixe, ori dupa lovituri de cap.

Chile - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Chile a facut doua partide destul de bune din punct de vedere defensiv, dar n-a convins in atac. Dupa infrangerea cu 0-2 in fata Suediei, a urmat o alta, 0-3 cu SUA. Scorul este decent, tinand cont de diferenta de valoare, insa americancele puteau lejer sa dea 8-9. Endler si-a depus candidatura pentru cel mai bun portar al turneului, dar este doar pacat ca, probabil, va parasi competitia dupa faza grupelor. Chile a avut un singur sut pe poarta pana acum.

Thailanda - Chile: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Poate ca Thailanda a marcat contra Suediei, dar s-a intamplat pentru ca nordicele au tratat de sus partida. In plus, n-au avut deloc viteza in actiunile ofensive. O formatie mai tehnica, insa nevoita sa fie pragmatica in primele doua meciuri, Chile ar trebui sa aiba o misiune mai usoara in a desface apararea asiaticelor. Si cu o portarita senzationala intre buturi, nici n-ar trebui sa incaseze gol.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
2 / 0 / 0
Calcul:
+136 RON
ROI:
68.0 %
Pariuri:
505 / 14 / 394
Calcul:
-1 016 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
2 / 0 / 0
Calcul:
ROI: +0.7 %
Pariuri: 913
505 / 14 / 394
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Chile - 1 HE
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept