Incheiat

Tenis: N.Jarry - G.A.Olivieri + G.Mina - S.Bensoussan. Pariul combinat al lui Dmitry Artyushin

Acțiune
Pariorul profesionist Intelbet, Dmitry Artyushin, a analizat meciurile de la turneele ITF din Chile si Republica Dominicana, si ne recomanda un pariu combinat.
Tenis: N.Jarry - G.A.Olivieri + G.Mina - S.Bensoussan. Pariul combinat al lui Dmitry Artyushin
Sezonul oficial de tenis s-a incheiat, insa turneele Futures continua sa se joace si atrag jucatori de tenis din top 300, ceea ce reprezinta un bun indicator pentru aceste turnee. In aceasta saptamana au loc 13 turnee ITF iar eu m-am oprit asupra a doua dintre ele - din Chile si Republica Dominicana, unde va propun sa pariem pe faptul ca se vor califica in semi-finale francezul Gianni Mina si chilianul Nicolas Jarry.

Ambii jucatori au trecut de adversarii lor din turul anterior cu multa siguranta si isi justifica pe deplin pozitia de favoriti in cadrul acestor turnee ITF. Gianni Mina este un obisnuit al finalelor si semi-finalelor turneelor Futures. In ultimele 4 turnee disputate de francez el a obtinut 2 titluri, o finala si o semi-finala. Cred ca la al 5-lea turneu la rand Gianni se va ridica la acelasi nivel. 

Nicolas Jarry nu a atins un prea mare succes in turneele Futures in ultimii ani deoarece el si-a concentrat atentia mai mult pe Challenger-uri, acolo unde adesea a reusit sa isi faca drum pe tabloul principal dupa ce a jucat in calificari. Nu trebuie insa sa uitam ca Jarry evolueaza acasa in fata propriului public, iar acest factor este unul foarte important pentru un jucator de tenis; cred ca Nicolas se va concentra si va ajunge in semi-finale pentru a multumi publicul local.
 

Pariu combinat

02.12.2016.19:00. Tenis - ITF Chile. Nicolas Jarry - Genaro Alberto Olivieri:  Victorie N. Jarry 2-0 (cota 1,30)
02.12.2016.17:00. Tenis - ITF Republica Dominicana. Gianni Mina - Samuel Bensoussan: Pariuri pe set - Victorie G. Mina 2-0 (cota 1.47)

Ponturi
Victorie N. Jarry + Victorie G. Mina - Scor seturi - 2:0
Cf
Cote
1.91
Va fi acest pariu castigator?
Victorie N. Jarry + Victorie G. Mina - Scor seturi - 2:0
67%
2 voturi
Da
33%
1 vot
Nu
Total voturi: 3

Bonusuri

Copy the token