Incheiat

Tenis: Evgeniya Rodina - Mona Barthel. Pontul lui Dmitry Artyushin

Acțiune
Pariorul profesionist Intelbet, Dmitry Artyushin, a analizat meciul de la Turneul ITF din Dubai si ne propune un pariu pe jucatoarea rusoaica de tenis.
Tenis: Evgeniya Rodina - Mona Barthel. Pontul lui Dmitry Artyushin
In acest duel dintre Evgeniya Rodina si Mona Barthel m-am orientat doar dupa conditia lor fizica actuala si cele mai recente rezultate obtinute.

Evgeniya a avut evolutii foarte bune in acest final de sezon, lucru pentru care ea cu siguranta isi poate lua credit. Rusoaica a intrat in top 100 tocmai datorita acestor ultime rezultate, la turneele din Taipei (acolo unde a obtinut titlul) si Honolulu (prezenta in finala). Aceste turnee au avut loc in urma cu 3 saptamani insa sper ca Rodina nu si-a pierdut forma buna aratata la aceste 2 turnee mentionate mai sus.

Cu germanca Mona Barthel situatia este total opusa - cele mai recente rezultate ale sale sunt nesatisfacatoare, dintr-un total de 13 meciuri pe hard, ea a castigat numai 4. Mona a alunecat in acest sfarsit de an tocmai pe locul 183, lucru ce nu ii va permite sa evolueze in turneele principale WTA pentru anul viitor. 

Cred ca in astfel de conditii Evgeniya trebuie sa depaseasca primul tur al acestui turneu de la Dubai si sa isi justifice astfel statutul de a 3-a favorita si unul dintre liderii turneului.
Ponturi
Victorie Evgeniya Rodina
Cf
Cote
1.65
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Evgeniya Rodina
100%
4 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 4

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token