Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Team Secret - Evil Geniuses. Pronosticuri e-Sports

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Team Secret si Evil Geniuses, de la Changqing Major, China, la o cota de 2.00.

Team Secret - Evil Geniuses. Pronosticuri e-Sports

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Team Secret - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Puppey a reinventat iar echipa


Team Secret este castigatoarea ESL One Hamburg 2018, iar la primul Major din sezon, a luat locul secund la Kuala Lumpur, in noiembrie. Puppey si baietii au fost invinsi de Virtus.pro, scor 3-2. Au terminat pe locul secund o grupa cu LGD, Thunder Predator si Forward Gaming, pierzand meciul invingatoarelor cu LGD, dar castigand cu FG. Secret a invins pe Liquid in prima runda din upper-bracket, iar pe urma a castigat si cu EHOME. Ambele au fost partide de 2 harti, iar in trei dintre cele patru am vazut un Rhasta pentru Secret. Cu VP, in finala de upper-bracket, Shaman-ul a fost inlocuit de Grimstroke, dar eroul n-a putut sa ofere acelasi control, iar Secret a pierdut cu 2-1.


Evil Geniuses - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

EG este campioana din lower-bracket


Evil Geniuses pare sa-si croiasca mereu drum prin lower-bracket, indiferent de competitie. Locul 3 la Kuala Lumpur, scoasa de VP, 2-0, EG a avut o grupa relativ usoara, cu Fnatic, Alliance si Team Aster, dar a pierdut cu prima in duelul invingatoarelor. Iar cu Alliance s-a chinuit serios, 2-1, pentru a ajunge in upper-bracket. Insa cum EG trebuie sa traga de jos, Fly si baietii au pierdut cu VP, 2-0. In lower-bracket, americanii au dispus de Thunder Predator, 2-0, de VG, 2-1, iar ieri cu castigat cu EHOME, 2-0, si cu LGD, tot 2-0. Trei echipe din China luate la rand de EG.


Team Secret vs Evil Geniuses: Line-up-urile

Team Secret
Nisha, MidOne, zai, YapzOr, Puppey
Evil Geniuses
Arteezy, SumaiL, s4, Cr1t, Fly


Team Secret vs Evil Geniuses: Rezultate directe (H2H)

Ultima intalnire a avut loc la ESL One Hamburg, iar Secret a castigat 2-0. Totusi, EG a avut un stand-in, deoarece SumaiL n-a putut sa fie prezent.


Team Secret vs Evil Geniuses: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Team Secret primeste o cota de 1.57 la victorie, in timp ce Evil Geniuses are o cota de 2.30 pentru un succes. Este pentru prima oara cand cele doua se intalnesc in actuala formula si cu rosterul complet. EG a facut unele greseli pana acum, chiar Arteezy remarcand ca restul coechipierilor l-au scos in cea de-a doua harta cu LGD. Insa pentru americani este bine c-au trecut de acel duel si ca nu vor juca impotriva celor de la VP. Secret este puternica, probabil a 2-a cea mai buna din lume, dar tocmai acest fapt face ca EG sa aiba sanse mai mari decat cu Virtus.pro. Cota mi se pare imensa tinand cont de faza in care se dueleaza cele doua, dar mai ales de echilibrul valoric si de nivelul de cunoastere dintre unii jucatori.

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.00
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 2
Calcul:
-132 RON
ROI:
-44.0 %
Pariuri:
489 / 14 / 385
Calcul:
-1 110 RON
ROI:
-1.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 3
1 / 0 / 2
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 888
489 / 14 / 385
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 harti