Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Team Liquid - PSG.LGD. Pontul lui Paul

22.08.2018
239
0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida de Dota 2 dintre Team Liquid si PSG.LGD, de la The International, la o cota de 1.45.

Miercuri noaptea, de la ora 02:00, avem partida Team Liquid - PSG.LGD, din upper-bracket-ul TI. Cine isi va rezerva un loc intre primele trei echipe ale turneului?


Team Liquid a cucerit titlul anul trecut, iar rosterul, evident, a ramas la fel. In plus, in sezonul competitional, Liquid si-a trecut in palmares mai multe trofee, inclusiv pe cel de la China Dota 2 SuperMajor. A inceput turneul destul de ezitant, cu doua rezultate de egalitate in primele trei meciuri, insa a terminat in cele din urma grupa pe locul 1, cu 13-3.

In prima runda din upper-bracket, a dat peste OpTic si a invins cu 2-0. Atunci cand alegi Brood 2nd pick pe harta a doua, demonstrezi multa incredere de sine.


PSG.LGD a terminat pe locul 3 in 2015, iar din echipa de atunci a ramas Maybe. Alaturi de Ame, un alt veteran al circuitului, dar si impreuna cu Chalice, fy si xNova, incearca sa arate ca editiile din ani pari sunt "rezervate" echipelor din China. In gaza grupelor, LGD a avut o singura infrangere, cu EG, si a terminat pe locul 3 grupa A, cu 11-5.

A intalnit VP in upper-bracket, iar victoria a venit in minimum de harti, 2-0. Insa a fost un meci in care LGD a fost dominata in early-game, iar in prima harta a avut mare noroc cu o eroare de proportii a celor de la VP.


Cele doua echipa s-au intalnit si-n grupa, inregistrand o remiza, 1-1. Prima harta a fost castigata de LGD la mare lupta, iar in cea de-a doua n-au avut ce sa faca in fata lui Brood. Sunt doua formatii de acelasi calibru, asa ca ma astept la un duel echilibrat. Este greu de anticipat o invingatoare, deoarece am vazut momente bune atat la Liquid, cat si la LGD. Foarte probabil vom vedea trei harti, dar pentru siguranta, am sa aleg acest pronostic.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.45
Logoul casei de pariuri Netbet - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

Pariuri:
19 / 1 / 17
Profit:
-568 RON
ROI:
-15.4 %
Pariuri:
226 / 6 / 166
Profit:
-1 191 RON
ROI:
-3.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

Pariuri: 37
19 / 1 / 17
Profit:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 400
226 / 6 / 166
Profit
ROI: -3.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept