Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Tara Galilor - Germania: Ponturi fotbal preliminarii Campionatul European U21

0

Finalista la Europeanul din vara lui 2019, Germania ataca primul duel din calificari avand prima sansa

Marti, 10 septembrie, de la ora 21:00, pe Racecourse Ground se va disputa duelul dintre Tara Galilor si Germania, din Grupa 9 a calificarilor pentru Campionatul European U21.

Tara Galilor U21: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Galezii au inceput deja campania aceasta de calificare. In urma cu doar cateva zile, acestia au reusit sa inceapa cu dreptul si sa dispuna cu 1-0 de selectionata Belgiei. Jucatorul lui Nottingham, Brennan Johnson, a reusit sa inscrie singurul gol al meciului. Suficient cat sa aduca selectionata Tarii Galilor pe locul al doilea, cu trei puncte. Totusi, va avea marti cel mai dificil meci din aceste preliminarii, avand in vedere ca nu are amintiri deloc placute in disputa cu Germania, in fata careia nu a reusit sa castige niciodata in istorie.

Germania U21: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cand spui Germania, indiferent de categoria de varsta inseamna ca spui performanta. Aceasta nationala este vicecampioana europeana en-titre. A jucat finala, dar pe care a pierdut-o cu 1-2 in fata selectionatei Spaniei. Totusi, de atunci si pana acum, s-a mai antrenat intr-un meci de pregatire, in care a invins-o cu 2-0 pe Grecia. Acest ultim duel a avut loc cu putine zile in urma, motiv tocmai bun sa se ruleze absolut tot lotul selectionat.

Tara Galilor - Germania: Cote la pariuri si predictii pariuri

“Noua Germanie”, asa este numita aceasta selectionata de presa de profil din Germania. Reuneste jucatori de la cluburi importante, care au facut performanta la Campionatul European sau dornici sa reuseasca din nou. Diferenta dintre Tara Galilor si Germania este vizibila, tocmai din acest motiv ma astept ca nemtii sa castige marcand de cel putin doua ori. S-a vazut cel mai bine asta la Campionatul European, unde au reusit sa inscrie atunci cand si-au propus, in fata echipelor mai slab cotate.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
100 / 4 / 49
Calcul:
+521 RON
ROI:
3.4 %
Pariuri:
1336 / 11 / 816
Calcul:
-5 411 RON
ROI:
-2.5 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 153
100 / 4 / 49
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2172
1336 / 11 / 816
Calcul
ROI: -2.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde