Tara Galilor — Belgia: ponturi Nations League

Expertul Legalbet, Marco Birlan, propune un pariu de cota 1.60 pentru aceasta partida din grupele Nations League.

Tara Galilor: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Singurul meci care a contat cu adevarat pentru Tara Galilor in luna Iunie, a fost cel cu Ucraina. Bale a reusit atunci sa isi califice nationala la Cupa Mondiala din 2022.

Este prima aparitie pentru fostul superstar al celor de la Real Madrid, asadar acesta este 100% concentrat pe turneul final din Qatar.

In Nations League, jucatorii s-au menajat si nu au fortat prea mult. Galezii au fost invinsi cu scorul de 2-1, mai intai in Polonia – iar apoi acasa, cu Olanda. Esecul cu olandezii este insa unul ghinionist, venit in minutul 90+4.

Belgia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Belgia a parut ca nu este conectata la miza din Nations League, in prima etapa cu Olanda. Desi in teren s-au aflat Hazard, De Bruyne sau Lukaku, „diavolii” au cedat categoric.

A fost un 1-4 care pare ca i-a motivat pe jucatori. In urmatoarea runda – acasa cu Polonia – Belgia incepea din nou rau, incasand gol de la Lewandowski.

Witsel a egalat inainte de pauza, iar dupa pauza a avut loc o reactie de orgoliu. De Bruyne, Trossard, Dendoncker si Openda au dus scorul la 6-1.

Tara Galilor vs Belgia: Cote la pariuri şi pronostic

Belgia a inscris de 6 ori in poarta Poloniei si cred ca poate marca 2-3 goluri cu usurinta in Tara Galilor, daca se motiveaza.

De partea cealalta, galezii au moralul scazut in ceea ce priveste Nations League. Acestia au egalat in prelungiri cu Olanda, ca mai apoi sa incaseze un gol la ultima faza.

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 0 / 38
Calcul:
-1 188 RON
ROI:
-15.4 %
Pariuri:
1068 / 14 / 761
Calcul:
-7 865 RON
ROI:
-4.3 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 79
39 / 0 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1849
1068 / 14 / 761
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Belgia castiga minim o repriza

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea Tara Galilor — Belgia

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii