Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Tampa Bay Lightning – Boston Bruins: ponturi hochei NHL

Peste 5,5 este media de goluri inscrise in meciurile celor doua echipe.

Miercuri dimineata, de la ora 02:30, pe Amalie Arena, Tampa Bay infrunta Boston, intr-un meci programat in NHL.

Tampa Bay Lightning: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dupa patru meciuri pe care l-a pierdut intr-un mod spectaculos, victoria a ervenit din nou pe Amalie Arena. Tampa a reusit cu cateva zile in urma sa faca un mec mai bun si drept urmare, a trecut cu 4-3 de Calgary Flames. A fost in control asupra intregii partide, unde a condus cu 3-0 si cu 4-2. Nici nu e de mirare ca a revenit pe calea cea buna, avand in vedere ca este pe locul al doilea in Conferinta de Est, cu 87 de puncte. Are o singura lungime mai mult decat Washington Capitals. Tot pe 2 este di in Divizia Atlantic, acolo unde sunt sapte lungimi intre ea si liderul Bruins, pe care miercuri il intalneste.

Boston Bruins: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Lider in Conferinta de Est si in Divizia Alantic, cu 94 de puncte. Si daca este invinsa in meciul de miercuri ramane acolo, avand in vedere cele sapte puncte pe care le are avans. Este si in forma, a reusit in ultimele doua meciuri sa evolueze la un nivel ridicat. Astfel, a izbutit sa treaca cu 4-3 de Dallas Stars si cu 4-0 de New York Islanders. Al doilea duel l-a disputat tot pe teren strain, acolo unde urmeaza sa joace si acum. Nu pare sa resimta mult meciurile din deplasare, acolo unde a castigat 19 din cele 32 de infruntari.

Tampa Bay Lightning – Boston Bruins: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Stiu ca sunt doua echipe care se prezinta la un nivel foarte bun. Tampa a reusit sa castige cele doua jocuri cand s-au intalnit si lucrul acesta a venit dupa ce s-au inscris cel putin cinci goluri de fiecare data. Faptul ca sunt cele mai bine doua clasate echipe din Est si Divizia Atlantic, ma face sa ma gandesc ca vor da ce au ele mai bun, cum s-a intamplat des in duelurile lor. Drept urmare, voi miza pe goluri, pe cel putin cinci reusite in meci.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.43
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
70 / 0 / 45
Calcul:
-573 RON
ROI:
-5.0 %
Pariuri:
1507 / 28 / 922
Calcul:
-6 402 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 115
70 / 0 / 45
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2457
1507 / 28 / 922
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 4,5 goluri