Tampa Bay Lightning – Arizona Coyotes: ponturi hochei pe gheata NHL

Tampa Bay Lightning are unul dintre cele mai bune atacuri din cele doua Conferinte.

Vineri, de la ora 02:00, Amalie Arena este locul unde se vor infrunta Tampa Bay si Arizona, intr-un meci din cadrul NHL.

Tampa Bay Lightning: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Scor de maidan, asa putem spue despre acel 9-2 prin care Tampa s-a impus in fata celor de la Vancouver Canucks. Meciul s-a jucat miercuri dimineata, aratand cat este de motivata sa lase o buna impresie. A fost pentru a opta oara consecutiv cand echipa s-a impus inca din timpul regulamentar. In majoritatea meciurilor a si dat cel putin trei goluri. A urcat substantial in clasamentul Conferintei de Est, respectiv pe locul 5, cu 54 de puncte. Ea este si una dintre formatiile cu cele mai multe goluri inscrise din cele doua Conferinta. 156 a dat si gratie lor este a doua in Divizia Atlantic.

Arizona Coyotes: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Si Coyotes trec printr-o perioada buna. In ultimele patru meciuri au reusit sa inscrie 18 goluri si mereu au iesit cu capul sus. In cel mai recent duel, cel de miercuri dimineata, acestia s-au impus cu 5-2 pe terenul Floridei Panthers. Intr-adevar, adversarul n-a fost unul de top, dar important este ca s-a ajuns la patru victorii consecutive. Nu este intamplator ce se intampla, echipa fiind a treia in Conferinta de Est, cu 54 de puncte. Apararea este una de foc si s-a vazut asta si in Divizia Pacific, unde este lider, la egalitate de puncte cu Vegas Golden Knights.

Tampa Bay Lightning - Arizona Coyotes: Cote la pariuri si predictii pariuri

O sa fie un duel interesant de urmarit. Unul dintre cele mai solide atacuri impotriva unei defensive care nu greseste de multe ori intr-un meci. Totusi, vorbim aici despre Tampa Bay, o formatie care pe teren propriu este intr-o forma buna si cred ca are capacitatea de a trece peste acest hop, de a avea adversara o aparare buna.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
53 / 5 / 31
Calcul:
+15 RON
ROI:
0.2 %
Pariuri:
2476 / 52 / 1544
Calcul:
-12 207 RON
ROI:
-3.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 93
53 / 5 / 31
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 4078
2476 / 52 / 1544
Calcul
ROI: -3.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Tampa Bay Lightning inscrie peste 2,5 goluri
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde