Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Suedia - SUA: Ponturi pariuri Cupa Mondiala

SUA si Suedia sunt deja calificate in fazele superioare, motiv sa credem ca se vor utiliza echipe total schimbate fata de primele doua intalniri.

Joi, 20 iunie 2019, de la ora 22:00, pe “Stade Ocean” din Le Havre, se vor duela Suedia si Statele Unite ale Americii, in etapa a treia din Grupa F, de la Cupa Mondiala de fotbal feminin.

Suedia: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Deja calificaa in faza urmatoare a Cupei Mondiale de fotbal feminin din 2019, Suedia nu are decat sa isi odihneasca jucatoarele importante. Intr-adevar, e important sa faca o figura frumoasa in fata unei nationale precum cea pe care miercuri o intalneste. Aceasta a reusit sa obtina doua victorii importante, in fata celor mai accesibile adversare din Grupa F. A fost 2-0 in fata echipei nationale a statutului Chile, iar duminica, aceasta a trecut la scor de Thailanda, 5-1.

  • Kosovare Asllani, jucatoarea celor de la Linkopings, este cea mai buna marcatoare a Suediei la aceasta editie de Cupa Mondiala, cu doua reusite.

SUA: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Inca favorita la agentiile de pariuri, nationala Statelor Unite ale Americii nu a dezamagit nici in al doilea meci si s-a impuos din nou fara sa primeasca gol. 16-0 este golaverajul pe care aceasta il are in cele doua partide deja sustinute in cadrul acestei competitii. Evident, Alex Morgan este principala marcatoare a Cupei Mondiale din 2019, cu cinci goluri inscrise. Toate au venit in prima partida, in fata Thailandei, pentru ca, asa cum am anticipat, cele mai bune jucatoare s-au odihnit in jocul cu Chile. A fost un meci castigat cu 3-0, scor decis inca din prima repriza.

Suedia - SUA: Cote la pariuri si predictii pariuri

Conform cotelor, cred ca este normal ca Statele Unite ale Americii sa ramana nationala favorita si in acest duel al treilea. Totusi, vreau sa cred ca nu vor mai juca la fel de spectaculos, dat fiind faptul ca urmeaza meciuri eliminatorii. Probabil ca din nou vor juca in alta formula, insa, lucrul acesta nu ma convinge sa cred ca se vor inscrie multe goluri. Din contra, as merge pe un meci cu cel mult trei reusite si, probabil, toate sa apartina din nou americancelor.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
33 / 0 / 26
Calcul:
-819 RON
ROI:
-13.9 %
Pariuri:
1539 / 28 / 946
Calcul:
-7 063 RON
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 59
33 / 0 / 26
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2513
1539 / 28 / 946
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 3,5 goluri
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept