Suedia - Peru. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, va recomanda un pariu in cota 1.46 la meciul amical dintre Suedia si Peru.

Suedia - Peru. Pontul lui rossonero07

Sambata seara, de la ora 20:15, se va da startul unui meci foarte interesant, in care Suedia si Peru vor fi protagoniste, cele doua urmand sa se intalneasca pe stadionul "Ullevi".


Suedia este usor favorita in aceasta infruntare, conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, asa cum era de asteptat, principalul sau avantaj fiind terenul propriu, acolo unde in mod normal, suporterii ar trebui sa joace un rol important. "Galben-albastrii" au impresionat in preliminariile pentru campionatul mondial, terminand pe locul secund intr-o grupa din care faceau parte si Franta si Olanda, ajungand la baraj, trecand surprinzator de Italia, revenind astfel la cea mai importanta competitie din lume dupa 12 ani. Nationala condusa de Janne Andersson a disputat cinci meciuri amicale de la incheierea campaniei de calificare, in acestea avand rezultate modeste, reusind o singura victorie, cu Danemarca, pierzand cu Chile si Romania, terminand la egalitate cu Estonia si Danemarca.


De partea cealalta, nationala statului Peru porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, ceea ce nu surprinde pe nimeni, ca valoare fiind cel putin egala cu adversara sa, insa este dezavantajata de faptul ca va evolua in deplasare. "Alb-rosii", ca si adversarii lor, vor fi prezenti la turneul din Rusia, asta datorita unui parcurs surprinzator de bun avut in preliminarii, terminand pe locul al cincilea, prinzand barajul, unde au dat piept cu Noua Zeelanda, pe care au invins-o cu 2-0 la general, astfel ca revin la mondial dupa 36 de ani. Nationala pregatita de Janne Andersson trece printr-o perioada fantastica, venind dupa o serie impresionanta de 14 partide consecutive fara esec, in acestea reusind nu mai putin de zece victorii, ultima in fata Arabiei Saudite, impunandu-se cu 0-3, intr-o disputa in care Guerrero, revenit la lot, a punctat de doua ori.


Meciul acesta este unul foarte echilibrat, castigatoarea fiind greu de anticipat, de aceea vom evita pariurile pe soliste si vom miza pe varianta golurilor, bazandu-ne pe faptul ca se va marca de cel putin doua ori.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.46
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 1,5 goluri in meci
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide