Suedia — Norvegia: ponturi UEFA Nations League

Acțiune

Sunt doua nationale care se cunosc foarte bine si atunci probabil ca se vor anula reciproc, drept urmare pe asta si voi miza.

Duminica seara, de la 21:45, Suedia si Norvegia se intalnesc in cadrul etapei cu numarul 2 din Grupa 4 a League B. Partida conteaza pentru UEFA Nations League si este transmis pe Digi Sport 3.

Suedia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Pare sa fie usor favorita conform cotelor listate de casele de pariuri online si dupa cum a inceput campania are toate motivele sa se gandeasca la un nou succes. Suedia a defilat in compania Sloveniei, echipa de care a trecut cu 2-0 si asta in contextul in care a evoluat pe terenul Sloveniei. Emil Forsberg si Kulusevski au dat lovitura si echipa lor a pus primele trei puncte in Grupa 4 din League B din UEFA Nations League.

  • Echipa probabila: Olsen – Andersson, Milosevic, Nilsson, Augustinsson – Claesson, Olsson, Karlstrom, Forsberg – Kulusevski, Isak

Norvegia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Erling Haaland este omul care a adus victoria Norvegiei in primul ei meci de la UEFA Nations League 2022/23. Drept urmare, ajunge la trei victorii din tot atatea meciuri jucate in acest an, insa acel 1-0 de pe terenul Serbiei este singurul meci oficial. A fost un succes unde nordicii au dat lovitura la singura ocazie clara de gol si drept urmare a urcat pe locul al doilea in Grupa 4 din League B, iar acum poate trece pe prima pozitie daca se impune.

  • Echipa probabila: Nyland – Pedersen, Standberg, Ostigard, Meling – Berge, Aursnes, Odegaard – Elyounoussi, Haaland, King

Suedia – Norvegia: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Se cunosc foarte bine deoarece practica un stil de fotbal asemanator si nu trebuie sa ne mire daca se vor tine bine si drept urmare nu vor ceda teren. Drept urmare, s-ar putea sa avem un meci cu putine goluri.

Ponturi
Sub 2.5 goluri
Cf
Cote
1.66
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Liga Națiunilor
Va fi acest pariu castigator?
Sub 2.5 goluri
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token