Suedia - Danemarca. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda un amical, la o cota de 1.78

Suedia - Danemarca. Pontul lui IulianGGMU

Sambata, 2 iunie, de la ora 20;45, la Stockholm are loc duelul dintre Suedia si Danemarca, confruntare ce are ca scop pregatirea celor doua nationale nordice, in vederea Campionatului Mondial de Fotbal, competitie ce urmeaza sa inceapa in aproximativ doua saptamani.


Calificarea Suediei a facut inconjurul lumii, selectionata nordica reusind sa treaca cu 1-0 la general de Italia, diferenta fiind facuta de rezerva Jakob Jansson, mijlocasul celor de la AEK Atena a inscris dupa doar patru minute de la introducerea sa pe teren, in meciul jucat atunci tot la Stockholm, dar pe “Friends Arena”. Dorinta de a lasa o buna impresie la turneul final din Rusia, a facut ca selectionerul Janne Andersson, sa-si doreasca tot mai multe meciuri de pregatire. Nordicii au la activ patru meciuri amicale in acest an, timp in care au izbutit o singura victorie, tot impotriva danezilor, intr-un joc in care s-au intalnit la Abu Dhabi. Andersson trebuie sa lucreze la increderea jucatorilor sai, Suedia pierzand precedentele doua dispute amicale, la limita, 1-2 cu Chile si 0-1 cu Romania.

Suedia nu are deloc o misiune usoara, urmeaza sa faca parte din Grupa F, unde va concura alaturi de Germania, MExic si Coreea de Sud. De asemenea, debutul are loc pe 18 iunie, impotriva Coreei de Sud, pe “Nizhny Novgorod Stadium” (Nizhny Novgorod).


Danemarca nu poate spune ca traverseaza o perioada buna, dupa calificarea usoara din barajul cu Irlanda, cand Christian Eriksen a inscris trei din golurile victoriei cu 5-1 in fata Irlandei, a mai reusit sa castige un singur joc si acela in fata unei alte debutante la Mondial, Panama. “Alb-rosii” au mai dat un test pe langa acel meci, reusind sa incheie la egalitate, 0-0, cu nationala statutului Chile, intr-un meci in care s-a mizat pe cea mai buna garnitura. Age Hareide este un tehnician cu experienta, a activat foarte mult timp in Suedia, unde, a condus-o si pe Malmo, fiind pe banca danezilor din 2016.

Danemarca face parte din Grupa C, unde, pleaca cu sansa a doua, dupa Franta, urmand sa le mai intalneasca pe Australia si Peru. Primul meci are loc pe 16 iunie, de la ora 19:00, impotriva selectionatei din Peru, pe “Mordavia Arena” (Saransk).


Deloc straine de meciurile directe, Danemarca sta mai bine in fata Suediei, castigand 46 de meciuri, spre deosebire de 40 ale adversarilor, alte 19 terminandu-se la egalitate. De asemenea, in ultimele patru meciuri directe de pregatire, a existat o castigatoare, insa, am avut parte de cel putin doua modificari de scor, acestea venind din partea invingatoarei.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.78
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 2 / 38
Calcul:
-1 009 RON
ROI:
-11.2 %
Pariuri:
1802 / 34 / 1121
Calcul:
-10 152 RON
ROI:
-3.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 91
50 / 2 / 38
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2962
1802 / 34 / 1121
Calcul
ROI: -3.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Nu marcheaza ambele
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide