SUA — Mexic: ponturi CONCACAF Nations League

Expertul Legalbet – Marco Birlan – propune un pariu de cota 1.55 pentru finala de CONCACAF Nations League dintre SUA si Mexic.

SUA: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Foarte multa lume afirma despre aceasta generatie faptul ca e cea mai buna din istoria fotbalului american. Este o afirmatie facuta pe buna dreptate, chiar daca momentan nu exista omogenitate. Vorbim insa de jucatori pe faza ofensiva precum Reyna (Dortmund) sau Pulisic – castigator de Champions League cu Chelsea.

In compartimentul median il avem pe McKennie de la Juventus, iar in defensiva evolueaza Sergino Dest (Barcelona), Matt Miazga (trecut pe la Chelsea) si Steffen (portarul de rezerva al celor de la Manchester City). Americanii au reusit sa ajunga in finala dupa o victorie in penultimul act cu Honduras, scor 1-0.

Mexic: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Mexic s-a chinuit teribil in semifinale cu Costa Rica. Dupa ce timp de 90 de minute tabela de marcaj nu a fost modificata, totul s-a decis la penalty-uri. Ratarea lui Antuna a fost compensata e alte 5 executii perfecte, iar Gallardo a adus marea victorie. 

Pe faza ofensiva Hirving Lozano si Lainez sunt principalele guri de foc ale mexicanilor, iar la mijloc Herrera si Guardado conduc jocul. In ceea ce priveste poarta, ei bine acolo este prezent veteranul Ochoa.

SUA vs Mexic: Cote la pariuri şi pronostic

Vorbim de clasicul Americii de Nord si cum altfel se putea decide finala Nations League, decat intre SUA si Mexic. Marea finala are loc pe taram american, iar SUA poate profita de acest lucru. Ma astept ca Pulisic, Reyna sau McKennie sa faca diferenta – fiind jucatori ce evolueaza la cel mai inalt nivel.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 0 / 16
Calcul:
-853 RON
ROI:
-30.5 %
Pariuri:
685 / 8 / 488
Calcul:
-5 783 RON
ROI:
-4.9 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 28
12 / 0 / 16
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 1185
685 / 8 / 488
Calcul
ROI: -4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
SUA castiga sau remiza