SUA — Jamaica: ponturi Gold Cup

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.90 pentru infruntarea din sferturile de finala din Gold Cup.

SUA: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

SUA a dovedit in faza grupelor de ce este principala favorita la trofeu. Nationala a castigat toate partidele, a marcat de 8 ori si a incasat un singur gol - de la Martinica. In conditiile in care scorul final a fost de 6-1, nu cred ca suporterii le pot reprosa ceva favoritilor.

Contra celor din Haiti si Canada, americanii s-au impus de fiecare data cu scorul de 1-0. Dike este singurul ce a inregistrat 2 goluri pentru SUA, restul reusitelor venind de la jucatori diferiti.

Jamaica: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Jamaica si-a facut treaba in primele 2 partide din grupe, fapt pentru care nu a mai avut pentru ce sa lupte contra celor din Costa Rica. Tocmai de aceea - pe langa diferenta de valoare - au pierdut in ultima runda a grupelor cu scorul de 1-0.

Cu Suriname, Jamaica a rezolvat calculele din prima jumatate de ora, dupa golurile lui Reid si Nicholson. Emotiile mari au fost in partida cu Guadeloupe. Dupa ce au fost condusi cu scorul de 1-0, jamaicanii au revenit si au marcat golul victoriei in minutul 87.

SUA vs Jamaica: Cote la pariuri şi pronostic

Vedete precum Pulisic, Steffen sau McKennie nu se afla in lot pentru aceasta competitie. Totusi SUA a aratat bine, dar cu Jamaica e posibil sa aiba probleme. Leon Bailey si Burke sunt doi oameni capabili sa invinga defensiva americanilor, in conditiile date.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
28 / 0 / 13
Calcul:
+274 RON
ROI:
6.7 %
Pariuri:
720 / 8 / 510
Calcul:
-5 999 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 42
28 / 0 / 13
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1241
720 / 8 / 510
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde