Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

SUA - Franta. Pronosticuri CM de Baschet

0

Franta poate pune o rezistenta solida.

Vezi intreaga oferta aiciMiercuri, de la ora 14:00, in "Dongguan Basketball Center" din Dongguan, avem meciul SUA - Franta, din sferturile de finala de la Campionatul Mondial de Baschet. Un adevarat test pentru americani.

SUA - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

SUA a ajuns, nu fara emotii, in sferturile de finala doar cu victorii pe linie. Bineinteles, cea mai mare sperietura a fost cu Turcia, in prima faza a grupelor, acel succes cu 93-92 din prelungiri. Mai bine, dar nu extraordinar, a aratat SUA in victoriile cu Grecia, 69-53 si cu Brazilia, 89-73. Mi se pare interesant ca Popovich le ofera cam tuturor jucatoriilor importanti acelasi numar de minute. Tatum s-a antrenat din nou luni si ar putea sa revina curand pe parchet. Daca nu la acest duel, atunci la o eventuala partida in semifinale.

Franta - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Franta a parut usor ignorata de specialisti. Toata lumea vorbea de Serbia, de SUA, de Grecia lui Gannis, insa francezii au adus un lot extrem de competitiv la acest Campionat Mondial. Dupa victorii pe linie, inclusiv cu Lituania, 78-75. Framta a cedat cu Australia, 98-100. Un meci senzational, in care Fournier a pus 31 de puncte, 6 recuperari si 4 pase, iar De Colo a contribuit cu 26 de puncte, 2 pase si o recuperare. Ambele formatii au avut in jur de 57% eficacitate la aruncari.

SUA - Franta: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Nu e o misiune usoara pentru americani, asta pentru ca patru dintre cei cinci titulari ai francezilor joaca in NBA. Iar M'Baye a jucat la colegiu in State, inainte de a trece "undrafted" in 2013. Dintre toti jucatorii Frantei, Fournier mi se pare cel mai periculos. Asta pentru ca defensiva americana se desface usor atunci cand ai un jucator precum Gobert sa-si asigure "screen-uri". In plus, cred ca vom vedea multe puncte in aceasta disputa.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.87
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 27
Calcul:
-219 RON
ROI:
-3.8 %
Pariuri:
462 / 14 / 354
Calcul:
-728 RON
ROI:
-0.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 57
30 / 0 / 27
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 830
462 / 14 / 354
Calcul
ROI: -0.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Fournier peste 24,5 puncte+pase+recuperari