Alege turneul
SUA — Canada
Incheiat

SUA — Canada: ponturi CM de baschet 10.09.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida SUA - Canada, de la Campionatul Mondial de baschet masculin.

Duminica, de la ora 11:30, in “Mall of Asia Arena”, avem meciul SUA - Canada, finala mica de la Mondialul de baschet. 

SUA - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

SUA a aratat din meciul cu Lituania ca poate sa aiba probleme in defensiva. Si oricate miscari a facut Kerr pentru a ameliora aceste deficiente, nu a fost suficient pentru ca americanii sa treaca de Germania. Nemtii s-au impus in semifinale cu 113-111. Edwards a dat 23 de puncte, 8 recuperari si 3 pase, Reaves a inregistrat 21 de puncte, 2 recuperari, pentru ca Bridges sa contribuie cu 17 puncte, 3 pase si 2 recuperari. Ingram nu a putut sa joace din cauza unei probleme medicale. 

Canada - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Canada a avut si ea dificultati in aparare si din acest motiv a pierdut duelul din semifinale cu Serbia. Dar acolo nici macar nu a fost aproape, europenii castigand cu 95-86. Antrenorul Canadei a scos titularii de pe teren cu un minut jumatate ramas pe ceas si cu 14 puncte deficit. Barrett a dat 23 de puncte, 3 recuperari si 2 pase, Brooks a bifat 16 puncte, 3 recuperari si o pasa, in timp ce Gilgeous-Alexander a ajutat cu 15 puncte, 9 pase si 2 recuperari.  

SUA - Canada: Cote la pariuri si ponturi pariuri 

Va fi tratat meciul ca pe unul demonstrativ? De catre americani e destul de posibil. Nu prea conteaza medaliile de bronz pentru ei. Tind sa cred ca nici pentru canadieni, cu majoritatea evoluand in NBA. Doar primul loc conta pentru ambele nationale. E multa forta ofensiva si putina preocupare in aparare. Asadar, sa ne pregatim pentru un adevarat spectacol. De patru ori au sarit americanii de 100 de puncte marcate la acest turneu final. Canada a inregistrat aceasta performanta de trei ori. 

Pont
Peste 184,5 puncte
Cf
Cote
1.50
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru Cupa Mundial FIBA
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 184,5 puncte
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Copy the token