Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

SUA - Brazilia. Ponturi CM de Baschet

0

Reusesc sud-americanii surpriza?

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meciLuni, de la ora 15:30, in "Shenzhen Bay Sports Center" din Shenzhen, avem meciul SUA - Brazilia, partida decisiva pentru sud-americani in vederea accederii in sferturile de finala.

SUA - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

SUA a obtinut victorii pe linie pana acum si este calificata in sferturile de finala, dar jocul n-a fost unul care sa ne uimeasca. Cele mai mari probleme au fost in prima grupa, in disputa cu Turcia, castigata 93-92, dupa prelungiri. Doar ca turcii au ratat patru libere la rand, aruncari ce le-ar fi adus, cu siguranta, succesul. In prima disputa din faza a doua, SUA a trecut de Grecia, 69-53. Americanii s-au aparat excelent la Giannis, chiar daca, pe plan ofensiv, au reusit doar 36.4% dintre aruncari. Tatum si Lopez n-au jucat in acea partida.

Brazilia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Brazilia este oarecum una dintre surprizele acestei competitii. Sud-americanii au castigat toate cele trei meciuri din grupa lor, cu Noua Zeelanda, Grecia si Muntenegru, dar au cedat incredibil, mai ales prin prisma scorului, in prima disputa din faza a doua, 71-93 cu Cehia. In doar 20 de minute, Varejao, omul pe care ne vom pune bazele, a dat doar 2 puncte, 2 pase si 5 recuperari. Ce-i drept, a aruncat de doar 4 ori la cos.

SUA - Brazilia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Chiar si intr-un clasament in 3, Brazilia nu sta deloc stralucit. Asa ca cele mai bune sanse ale sud-americanilor ar fi sa castige contra americanilor. O misiune aproape imposibila, insa SUA este o formatie de depasit daca aplici tactica potrivita. Pentru a-i scoate din semicerc si a deschide zona de sub panou, Brazilia are nevoie de aruncari bune de la distanta. Grecii n-au putut sa faca acest lucru si au cedat lamentabil. Chiar daca Turner este un aparator bun, Varejao are experienta in NBA si poate fi un factor decisiv pentru brazilieni, in cazul in care acestora le iese tactica de care am discutat. In orice caz, este un meci de totul sau nimic, deci titularii ar trebui sa prinda minute importante pe parchet.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.87
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
29 / 0 / 29
Calcul:
-380 RON
ROI:
-6.6 %
Pariuri:
466 / 14 / 359
Calcul:
-901 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 58
29 / 0 / 29
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 841
466 / 14 / 359
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Varejao peste 7,5 puncte