Sturm Graz - Hartberg. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu in cota 1.53, pentru disputa dintre Sturm Graz si Hartberg, din cadrul campionatului Austriei.

Sturm Graz - Hartberg. Pontul lui rossonero07

In aceasta seara, de la ora 18:00, se va da startul disputei dintre Sturm Graz si Hartberg, ce se va desfasura pe "Merkur Arena", acolo unde ma astept ca echipa gazda sa obtina toate cele trei puncte puse in joc.


Sturm Graz este fara indoiala favorita acestei infruntari, conform cotelor oferite de bookmakeri, fiind ce-i drept o echipa mai puternica, ce are de partea sa si avantajul propriului teren, acolo unde suporterii pot juca un rol important. "Alb-negrii" au impresionat in stagiunea precedenta, terminand pe locul al doilea in clasamentul campionatului austriac, asigurandu-si astfel un loc in preliminariile Ligii Campionilor. Aventura europeana a inceput rau pentru trupa lui Heiko Vogel, avand in vedere faptul ca in meciul cu Axaj a clacat, pierzand cu 2-0 in deplasare, urmand astfel sa aiba o misiune extrem de grea la retur. 


Hartberg de partea cealalta, este totusi o echipa mica, ce nu se poate ridica la nivelul adversarei sale, dispunand de un lot mult mai slab, astfel ca porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, mai ales ca este dezavantajata si de faptul ca va evolua in deplasare. In sezonul anterior, oaspetii acestei infruntari au evoluat in esalonul al doilea al fotbalului austriac, acolo unde s-au descurcat de minune, terminand pe primul loc, asigurandu-si astfel promovarea in prima divizie pentru prima data in istorie. Trupa lui Christian Ilzer a debutat cu victorie in noul sezon, reusind sa o invinga pe Grodig in Cupa Austriei, e drept, in extra-time.


Diferenta de valoare dintre cele doua este evidenta, Sturm Graz fiind o echipa mult mai buna, astfel ca ma astept ca in aceasta disputa sa obtina toate cele trei puncte, mai ales ca are de partea sa si avantajul propriului teren.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sturm Graz castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide