Strasbourg - Saint-Etienne. Pontul lui rossonero07

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune un pont in cota 1.43 pentru disputa din Ligue 1 dintre Strasbourg si Saint-Etienne.

Strasbourg - Saint-Etienne. Pontul lui rossonero07

Duminica, in data de 19 august, incepand cu ora 16:00, "Stade de la Meinau" va gazdui disputa dintre Strasbourg si Saint-Etienne, in care ma astept ca echipa oaspete sa obtina un rezultat pozitiv.


Strasbourg este cotata cu sansa a doua in aceasta disputa, chiar daca are de partea sa avantajul terenului propriu, urmand ce-i drept sa infrunte o adversara ceva mai buna. Gazdele acestei infruntari nu au stralucit in editia precedenta de campionat, terminand doar pe un modest loc 15, reusind insa sa isi indeplineasca obiectivul, si anume mentinerea in primul esalon. Echipa antrenata de Thierry Laurey a inceput cum nu se putea mai bine in actuala stagiune, avand in vedere faptul ca a invins-o pe Bordeaux in deplasare, impunandu-se cu scorul de 0 la 2. Gazdele nu au probleme de efectiv, avand la dispozitie toti jucatorii, cu exceptia lui Benjamin Corgnet, care este incert.


ECHIPA PROBABILA: Sels - Caci, Martinez, Mitrovic, Lala - Lienard, Sissoko - Costa, Martin, Thomasson - Ajorque


Saint-Etienne este fara dubii o echipa mai puternica, ce are si experienta mai mare in prima divizie, astfel ca bookmakerii o dau ca favorita in aceasta disputa, in ciuda faptului ca evolueaza in deplasare. "Verzii" nu s-au descurcat deloc rau in ultima editie de Ligue 1, terminand in prima jumatate a clasamentului, pe locul al saptelea, ratand la limita calificarea in Europa League. Trupa lui Jean-Louis Gasset, ca si adversara sa, a avut parte de un debut bun in aceasta editie de campionat, in primul meci primind vizita celor de la Guingamp, reusind sa se impuna cu scorul de 2 la 1. Oaspetii nu vor putea conta pe Debuchy, Beric si Monnet-Paquet, toti fiind indisponibili din pricina accidentarilor.


ECHIPA PROBABILA: Ruffier - Kolo, Subotic, Perrin, Silva - Selnaes, M'Vila - Nordin, Khazri, Hamouma - Diony


Cand vine vorba de valoare, Saint-Etienne are un plus, fara dubii, fiind de asemenea in avantaj si la capitolul experienta, astfel ca ma astept ca in aceasta infruntare sa isi confirme statutul de favorita si sa obtina un rezultat pozitiv, chiar daca joaca in deplasare.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.43
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
+1.0 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Oaspetii castiga sau egalitate
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide