Strasbourg — PSG: ponturi Ligue 1

Expertul Legalbet – Marco Birlan – propune un pariu de cota 1.80 pentru infruntarea de Ligue 1 dintre Strasbourg si PSG.

Strasbourg: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Strasbourg este o formatie modesta, de mijlocul clasamentului. Echipa nu are aspiratii prea inalte si in momentul de fata vrea doar sa evite o posibila retrogradare. Nu cred ca este cazul insa, doearece distanta fata de zona rosie s-a marit la 7 puncte.

Gazdele tocmai ce au invins-o pe Bordeaux in deplasare, iar cu 10 victorii obtinute deja, Strasbourg poate sta linistita. Despre Europa League nu se poate vorbi, fiind o diferenta de 12 lungimi fata de locul 6, ocupat de Marseille. In turul de la Paris, Strasbourg a fost invinsa categoric, scor 4-0.

PSG: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

PSG a pierdut din nou pe teren propriu. Dupa ce Nantes castigase in capitala, acum a urmat o infrangere mult mai importanta. Lille s-a impus cu 1-0 dupa reusita lui David din minutul 20. Neymar a fost eliminat in ultimul minut de joc, fapt pentru care nu isi va putea ajuta echipa in aceasta deplasare.

Baietii lui Pochettino sunt acum la 3 puncte in spatele celor de la Lille si nu mai depinde totul de ei. Parizienii trebuie sa castige pe banda rulanta, iar Lille sa clacheze. Totusi, exista un mare pericol pentru parizieni, acela de a nu ajunge in grupele Champions League. Monaco se afla la un punct in spatele lor, iar Lyon la doua.

Strasbourg vs PSG: Cote la pariuri şi pronostic

PSG spera in continuare la titlu dar nu mai trebuie sa greseasca. Orice pas gresit acum al celor 4 formatii din top, le scoate din lupta. In absenta lui Neymar, parizienii au calitate suficienta pe faza ofensiva, cu jucatori precum Mbappe, Di   Maria sau Moise Kean.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
21 / 0 / 19
Calcul:
-381 RON
ROI:
-9.5 %
Pariuri:
648 / 8 / 460
Calcul:
-5 378 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 42
21 / 0 / 19
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1120
648 / 8 / 460
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
PSG castiga