Stjarnan - Fylkir. Pronosticul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,60 pentru un pariu pe goluri in duelul din Islanda dintre Stjarnan si Fylkir.

Duel in etapa cu numarul 5 din Islanda Pepsideild asupra caruia m-am oprit deoarece sunt de parere ca are un bun potential de goluri. Se vor intalni cea mai ofensiva echipa din acest debut de campionat, Stjarnan inregistrand o medie de nu mai putin de 4,8 goluri in meciurile sale si Fylkir, ceva mai modesta la acest capitol cu o medie de 2,8 goluri/meci.


In toate cele patru meciuri disputate de Stjarnan ambele echipe au inscris cel putin o singura data. De cealalta parte, in trei din cele patru dueluri ale celor de la Fylkir am avut goluri de ambele parti.


Stjarnan se afla in acest debut de campionat in subsolul clasamentului dupa ce nu a reusit sa castige niciun meci - 3 remize si 1 infrangere, golaveraj negativ de 9/10, astfel ca de aceasta data sunt de parere ca se vor arunca in atac in cautarea primei victorii. De acest lucru si de spatiile lasate libere insa ar putea profita Fylkir care a fost o echipa productiva din punct de vedere al rezultatelor si a obtinut 2 victorii si 1 remiza, suferind 1 singura infrangere, cu un golaveraj de 6/5.


Cele doua s-au intalnit la inceputul lunii mai in Cupa Islandei iar atunci Stjarnan s-a impus cu scorul de 2-1.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide