Stjarnan - Breidablik. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Stjarnan si Breidablik, la o cota de 1.44

Stjarnan - Breidablik. Pontul lui IulianGGMU

Unul dintre meciurile etapei cu numarul 18 din Pepsideild are loc intre Stjarnan si Breidablik, putem spune ca este derby-ul acestei runde, dat fiind faptul ca se vor duela echipele aflate pe locurile 3, respectiv 2.


Stjarnan parea ca a inceput sa cedeze teren, dar faptul ca a jucat pentru putin timp pe mai multe fronturi n-a pus bete in roate acesteia si dupa remiza obtinuta la finalul etapei anterioare, 2-2, cu Grindavik, a ajuns la trei runde consecutive fara esec in Pepsideild, unde are un handicap de trei puncte fata de echipa clasat pe primul loc. In acelasi timp, atacul a fost cel care a scos formatia din multe probleme, Hilmar Halldorsson fiind omul de gol numarul 1 al acesteia, cat si cel mai bun marcator din prima liga islandeza. De asemenea, jocurile de pe teren propriu au fost bune, singura data cand Stjarnan a pierdut pe “Stjornuvollur” in aceasta editia de campionat, a fost in urma cu aproape patru luni, intr-un 2-3 cu KR Reykjavik.

Echipa probabila: Bjornsson – Gudjonsson; Josefsson; Johann Laxdal; Daniel Laxdal; Sigurdsson – Baldvinsson; Hafsteinsson; Hedinsson; Ragnarsson – Halldorsson 


Breidablik s-a ancorat incet si sigur de lupta la titlu, ea ocupa in prezent locul al doilea, cu 34 de puncte, cu unul mai putin decat Valur, liderul la zi si echipa fata de care are un meci in plus. De astfel, cele doua s-au intalnit in etapa trecuta, cand, desi a avut rol de echipa gazda, nu a stiut cum sa opreasca atacurile campioanei en-titre si partida s-a terminat cu un esec, scorul a fost 1-3, atunci avand loc si schimbarea de lider. Interesant este ca Breidablik nu da inapoi nici atunci cand joaca in deplasare, fiind a doua intr-un clasament al acestor jocuri, cu 15 puncte stranse din 24 maxim posibile. Interesant este ca stie bine sa se apere, are a doua cea mai buna aparare din campionat.

Echipa probabila: Gunnleifsson - Muminovic; Hendrickx; Atlason; Yeoman – Sigurdjonsson; Eyjolfsson; Margeirsson – Bjarnason – Mikkelsen  - Olafsson


Stjarnan pare echipa capabila sa faca jocuri mult mai bune, aceasta castigand precedentele patru meciuri directe, dispute in care de trei ori s-a impus fara sa primeasca gol. De data aceasta nu cred ca meciul o sa fie unul antrenant, insa, faptul ca are loc pe ”Stjornuvollur” este clar ca pune in avantaj echipa gazda, care, cu putin ajutor din partea lui Halldorsson, sa domine si sa castige cel putin o repriza.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 2 / 34
Calcul:
-647 RON
ROI:
-7.6 %
Pariuri:
1800 / 34 / 1116
Calcul:
-9 747 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
49 / 2 / 34
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2954
1800 / 34 / 1116
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Stjarnan va castiga o repriza – DA
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide