Stefanos Tsitsipas — Jeremy Chardy: pronosticuri Tenis French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Tsitsipas vs. Chardy.

Duminica, 30/05/2021, nu mai devreme de ora 17:00, Stefanos Tsitsipas si Jeremy Chardy vor juca in runda inaugurala a turneului ATP de la French Open (Franta, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.02 @ Stefanos Tsitsipas vs. 17.00 @ Jeremy Chardy!

STEFANOS TSITSIPAS (#5 ATP)

Porneste din postura de semifinalist en-titre aceasta editie a French Open-ului (amintim ca a pierdut la mare batalie duelul cu sarbul Novak Djokovic, dupa un meci epic de cinci seturi). A devenit primul tenismen grec care patrunde in top cinci mondial, care castiga un titlu ATP World Tour la simplu si de asemenea care atinge penultimul act al unui turneu de Grand Slam! Sezonul de zgura i-a adus grecului saisprezece victorii si doar trei infrangeri pana-n acest moment, cu titluri la Monte Carlo si ATP Lyon!

  • VICTORII Tsitsipas vs. Chardy: 7-6 6-4 (Brest challenger, 2017, hard indoor), 6-2 7-6 (Basel, 2018, hard indoor), 4-6 7-6 7-6 (Queen’s Club, 2019, iarba)

JEREMY CHARDY (#58 ATP)

A ajuns la varsta de treizeci si patru de ani si pare usor-usor sa-si indrepte atentia mai degraba spre competitiile de dublu, care nu sunt la fel de solicitante precum cele de simplu! N-a izbutit sa treaca de runda inaugurala de la Roland Garros in ultimele doua sezoane (la simplu), iar in sezonul regulat a adunat doar patru victorii si cinci infrangeri pe zgura, suprafata pe care nu s-a simtit prea bine in ultimii ani, tocmai pentru ca este mult mai solicianta din punct de vedere fizic, schimburile se prelungesc etc.

  • VICTORII Chardy vs. Tsitsipas: 6-2 6-3 (Brest challenger, 2016, hard indoor), 4-6 7-5 7-5 (Montpellier, 2018, hard indoor)

Stefanos Tsitsipas – Jeremy Chardy: Cote la pariuri si predictii pariuri

Anticipez un duel castigat cel mai probabil in minim de seturi de catre Stefanos Tsitsipas, deoarece diferenta de valoare este certa, la fel si forma de moment in care-i regasim pe cei doi, intr-o totala antiteza, dar in acelasi timp mizez si pe faptul ca Jeremy Chardy va reusi sa duca in “prelungiri” macar un set, asa cum a facut-o in patru din cele cinci meciuri directe pe care le-a avut in trecut cu grecul! Pentru ca pariul nostru sa fie castigator, avem nevoie de cel putin noua game-uri adjudecate de francez, chiar daca niciunul din cele trei seturi nu ar intra in “prelungiri” (6-4 6-2 6-3 spre exemplu). Jeremy Chardy masoara in jur de 1,88m si poseda un prim serviciu destul de bun si greu de returnat, iar urcarile sale la fileu sunt de cele mai multe ori oportune si incheiate cu puncte castigatoare, asta si datorita faptului ca si-a dezvoltat aceste abilitati in multiplele meciuri de dublu pe care le-a jucat!

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
18 / 1 / 10
Calcul:
+194 RON
ROI:
6.7 %
Pariuri:
298 / 21 / 222
Calcul:
-1 226 RON
ROI:
-2.3 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 29
18 / 1 / 10
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 541
298 / 21 / 222
Calcul
ROI: -2.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Tsitsipas & peste 26,5 game-uri
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde