Steaua Roșie - Suduva. Pontul lui AndreiBVB

Expertul Legalbet, AndreiBVB, vă recomandă un meci din preliminariile Ligii Campionilor, la o cotă de 1,53

Steaua Roșie - Suduva. Pontul lui AndreiBVB

Steaua Roșie și Suduva se întâlnesc marți seară, la Belgrad, în prima manșă a turului doi preliminar din Liga Campionilor.


În noul format al competiției, meciurile tari apar încă din această fază a competiției (vezi duelurile PAOK - Basel sau Ajax - Sturm Graz), așa că Steaua Roșie se poate considera norocoasă, chit că Suduva a produs o surpriză mare în turul precedent.


Formația din Lituania a eliminat-o pe APOEL Nicosia, iar această performanță trebuie să fie un avertisment pentru sârbi. 


Totuși, Suduva rămâne o formație modestă, care a avut mult noroc în ambele manșe cu APOEL. Ciprioții au pierdut cu 1-3 în Lituania, iar pe teren propriu s-au impus doar cu 1-0, după un meci în care au tras de 11 ori pe poartă și au avut nu mai puțin de 16 cornere.


În mod normal, Steaua Roșie nu poate rata prezența în turul următor și mă aștept ca sârbii, ajutați și de suporterii fanatici, să încerce să rezolve problema calificării încă de la Belgrad.


În primul tur preliminar din UCL, Steaua Roșie a trecut de Spartaks Jurmala. După 0-0 în Letonia, sârbii s-au impus cu 2-0 pe teren propriu, după două goluri marcate pe final (minutele 78 și 81).


În plus, cei de la Steaua Roșie au moralul foarte bun și după debutul perfect în campionat: în prima etapă, echipa antrenată de Vladan Milojevic a învins-o cu 3-0 pe Dinamo Vranje.


Spre deosebire de Suduva, Steaua Roșie are o experiență mult mai mare la nivel european. În acest an, formația din Serbia a ajuns până în primăvara Europa League, acolo unde a fost eliminată greu de CSKA Moscova (0-0 și 0-1).


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Sunt jurnalist de mai bine de 10 ani și pariez constant. Cred că trebuie să vânezi cele mai bune meciuri pentru a avea o șansă să faci profit.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
25 / 0 / 20
Calcul:
-590 RON
ROI:
+1.0 %
AndreiBVB

Sunt jurnalist de mai bine de 10 ani și pariez constant. Cred că trebuie să vânezi cele mai bune meciuri pentru a avea o șansă să faci profit.

De la inceput
Pariuri: 45
25 / 0 / 20
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Se înscrie în ambele reprize
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide