Steaua Rosie Belgrad - Spartaks. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Steaua Rosie Belgrad si Suduva, la o cota de 1.50

Steaua Rosie Belgrad - Spartaks. Pontul lui IulianGGMU

Campioana Serbiei a ratat ocazia de a se califica inca din prima mansa, iar faptul ca a incheiat la egalitate, 0-0, acum o obliga sa castige meciul pe care il are impotriva campioanei Letoniei, Spartaks. Partida va incepe de la ora 21:30 si are loc la Belgrad, pe “Stadion Rajko Mitic”.


Steaua Rosie Belgrad este echipa mai buna, faptul ca nu a dat gol in prima mansa, sigur este motiv sa ne punem un semn mare de intrebare, dar nu suficient cat sa ne pierdem increderea. Fotbalul din Serbia are cateva echipe care tin nivelul sus, iar acest lucru s-a vazut in meciurile oficiale pe care campioana Super Liga le-a avut in ultimul timp. Pe langa faptul ca nu a mai pierdut in timpul regulamentar de aproape cinci luni, de la acel 0-1 contra celor de la TSKA Moscova, cand s-au duelat in saisprezecimile Europa League, aceasta stie foarte bine sa se apere. Jocul de acasa ii vin manusa, a reusit sa inchida relativ bine poarta, dar cert este ca are aproape un an de cand nu a mai luat doua goluri intr-un meci disputat pe “Stadion Rajko Mitic”, ceea ce spune ceva despre defensiva pe care o are. Ultima data cand o echipa a reusit sa incrie de doua ori la Belgrad a fost pe 5 aprilie 2017, intr-un succes cu 4-2, contra celor de la Mladost Lucani.


Spartaks a stat la cutie in mansa din tur si eram sigur a nu va ameninta poata aparata de Milan Borjan, reusind sa-l deranjeze o singura data si asta prin minutul 70, cand a trimis primul si singurul sut pe spatiul portii adverse. Ca pleaca de la 0-0 dupa prima mansa poate fi un plus, dar pentru cine a vazut la ce nivel se prezinta echipele din Letonia, sunt sigur ca este un rezultat surpinzator. Partea buna este ca un eventual gol inscris de Spartaks, obliga adversara sa inscrie de doua ori mai multe goluri decat ea, asta daca vrea sa se califice. In acelasi timp, agentiile de pariuri ii dau sanse aproape nule, iar daca primeste gol, o sa fie nevoita sa iasa la joc si daca o face precum in tur, poate sa joace la cel mai inalt nivel si tot nu cred ca poate inscrie.


Intr-adevar, daca in mansa tur am avut egalitate, este evident ca ceva nu a functionat in ofensiva sarbilor, dar ma astept sa reuseasca sa imbunatateasca suficient de mult jocul pentru a se califica fara emotii. Mai mult, cred ca Spartaks din nou o sa stea in defensiva pe tot parcursul meciului si o sa temine fara gol inscris, cu toate ca adversraii lor probabil ca vor lua repede cu asalt poarta aparata de Jevgenijs Nerugals 

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
46 / 2 / 32
Calcul:
-636 RON
ROI:
-8.0 %
Pariuri:
1784 / 34 / 1108
Calcul:
-9 833 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 81
46 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2932
1784 / 34 / 1108
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gol inainte de minutul 30
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide