Steaua Rosie Belgrad - Red Bull Salzburg. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda un pariu pentru prima repriza a duelului din play-off-ul Champions League dintre Steaua Rosie Belgrad si Red Bull Salzburg.

Preliminariile pentru Champions League au ajuns in ultima faza, cine va castiga duelul eliminatoriu se va bucura de participarea in grupele celei mai pestigioase competitii europene la nivel de cluburi. Unul dintre cele sase dueluri va fi cel dintre sarbii de la Steaua Rosie Belgrad si austriecii de la Red Bull Salzburg. Desi Salzburg pleaca ca mare favorita sa treaca mai departe, eu ma astept totusi la un duel echilibrat, cel putin in cel din meciul tur de pe terenul celor de la Steaua Rosie si am ales un pariu pentru ca echipa gazda sa nu fie condusa de la pauza.


Pentru a ajunge in aceasta faza a competitiei Steaua Rosie a avut de parcurs un drum destul de lung in care a lasat in urma echipe precum letonii de la Spartaks, scor general 2-0, lituanienii de la Suduva, scor general 5-0 si slovacii de la Trnava, de care au trecut mult mai greu in urma prelungirilor, dupa ce ambele meciuri s-au incheiat cu scorul de 1-1. In urma cu o luna Steaua Rosie a luat startul si in campionatul domestic, acolo unde a aratat o forma buna si este lider in clasament dupa patru victorii din tot atatea posibile.


De partea sa, Salzburg a intrat in competitie abia in turul precedent, trecand de macedonenii de la Shkendija dupa victorii in dubla mansa, scor 3-0 si 0-1. La sfarsitul lunii iulie s-a dat startul si in Austria Bundesliga iar Salzburg s-a dovedit invincibila dupa patru etape disputate, ocupand primul loc al clasamentului dupa tot atatea victorii obtinute.


Desi Salzburg este echipa mai valoroasa, mai experimentata la acest nivel si pleaca cu prima sansa in aceasta dubla mansa, sunt de parere ca sarbii nu vor ceda deloc usor, cel putin in meciul tur de pe teren propriu si cu atat mai mult inca din prima repriza a meciului.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sansa dubla la pauza - 1X
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide