Steaua Rosie Belgrad — Partizan Belgrad: ponturi fotbal Cupa Serbiei (finala)

Partizan Belgrad este echipa cu cele mai multe Cupe ale Serbiei castigate de la despartire Serbiei de Muntenegru.

Marti seara, de la ora 20:00, la Belgrad, pe Rajko Mitic, are loc finala Cupei Serbiei, meci care le aduce fata in fata pe Steaua Rosie si Partizan.

Steaua Rosie Belgrad: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Este cea mai de succes echipa din fotbalul sarb, iar in ultimii ani chiar a reusit sa lase o impresie buna si in cupele europene. Iata Steaua Rosie Belgrad pusa in fata unui event, asta dupa ce a castigat la pas campionatul. Joaca pentru a obtine a patra cupa din istorie, de la independenta Serbiei. Cea mai recenta cupa a reusit sa o obtina in 2012, dar asta pentru ca a fost focusata mai mult pe ceea ce se intampla in meciurile din campionatul intern. Este neinvinsa de 42 de meciuri, dueluri care s-au disputat in toate competitiile.

Partizan Belgrad: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

An de an isi masoara fortele cu Steaua Rosie Belgrad, iar acum este pusa sa o faca cu trofeul pe masa, deoarece se joaca finala Cupei Serbiei. Nu este deloc straina de castigarea cupei, Partizan fiind echipa cu cele mai multe astfel de trofee obtinute de la independenta Serbiei. Cea mai recenta a venit in sezonul 2018/19, dar si pentru ca rivala ei s-a focusat mai mult pe campionat. Practic, indirect, cele doua echipe si-au impartit trofeele, una pe titlu, iar cealalta a mizat mai mult pe cupa.

Steaua Rosie Belgrad – Partizan Belgrad: cote la pariuri si predictii pariuri

In ultimii ani s-au duelat de doua ori in Cupa Serbiei si de fiecare data Partizan a iesit invingatoare, mereu cu 1-0. De altfel, jocurile dintre ele s-au lasat cu putine goluri, preferand sa practice un joc echilibrat. In ultimele sase dueluri directe au avut loc cel putin doua modificari de scor, iar in cinci dintre aceste dueluri cel mult o singura echipa a reusit sa inscrie. Si cotele caselor de pariuri online licentiate in Romania inclina spre un meci cu putine goluri.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
46 / 0 / 30
Calcul:
-443 RON
ROI:
-5.8 %
Pariuri:
2042 / 37 / 1302
Calcul:
-14 643 RON
ROI:
-4.3 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 76
46 / 0 / 30
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3387
2042 / 37 / 1302
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 2.5 goluri
Comentarii
1
Meci greu, Steaua Rosie trage la Event, in timp ce Partizan trage la un trofeu sezonul asta.Steaua Rosie a luat doua goluri de la Rad , echipa aflata la retrogradare,dupa ce au condus 2-0 , in timp ce Partizan a pierdut puncte la Mladost echipa de locul 7.Sanse mari sa avem meci nul dar cu goluri marcate.