Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Stan Wawrinka – Evgeny Donskoy: pronosticuri Tenis ATP St. Petersburg

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Wawrinka vs. Donskoy.

Miercuri, 14/10/2020, nu mai devreme de ora 20:00, Stan Wawrinka si Evgeny Donskoy vor juca in faza optimilor de finala ale turneului ATP World Tour de la St. Petersburg (Rusia, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.18 @ Stan Wawrinka vs. 4.80 @ Evgeny Donskoy!

STAN WAWRINKA (#18 ATP)

Cap de serie numarul cinci si fost finalist (2016) si semifinalist (2018) aici pe hardul indoor de la Sankt Petersburg, elvetianul a avut parte de un adevarat “thriller” cu britanicul Daniel Evans (3-6 7-6 7-5) in runda inaugurala! Partida s-a intins pe durata a peste doua ore si jumatate, timp in care Stan a salvat trei mingi de meci consecutive pe finalul celui de-al doilea set. Wawrinka a expediat si sapte asi, n-a comis vreo dubla greseala, a fructificat trei din noua mingi de break si si-a cedat serviciul de patru ori!

  • VICTORII Wawrinka vs. Donskoy: nu au jucat

EVGENY DONSKOY (#121 ATP)

In varsta de treizeci de ani, rusul cauta sa revina in prima suta mondiala pe finalul acestui sezon (fost 65 ATP), mai ales ca vor urma ceva turnee de hard indoor – suprafata pe care o agreeaza! A produs surpriza in primul tur cu bielorusul Egor Gerasimov (6-4 7-6), un adversar de altfel intr-o forma de moment in general buna (i-a dat ceva batai de cap chiar si lui Rafa Nadal pe zgura de la French Open). Meciul a durat putin peste o ora si jumatate, timp in care Donskoy – beneficiar al unui wildcard – a expediat doi asi, a comis trei duble greseli, a avut un procentaj bun la punctele castigate cu primul serviciu (76%), a fructificat trei din totalul de opt oporunitati de break si si-a cedat serviciul de doar doua ori.

  • VICTORII Donskoy vs. Wawrinka: nu au jucat

Stan Wawrinka – Evgeny Donskoy: Cote la pariuri si predictii pariuri

Nu-l vad pe elvetian sa se impuna de o maniera categorica, ba chiar n-as vedea-o neaparat ca o surpriza nici o eventuala victorie a rusului! Wawrinka, ajuns si el la varsta de treizeci si cinci de ani si jumatate, nu se afla intr-o forma buna nici fizica si nici sportiva, pierzand meciuri la adversari mult mai slab cotati precum italianul Lorenzo Musetti (Roma) sau francezul Hugo Gaston (Roland Garros) in ultima luna; de asemenea, partida-maraton cu Dan Evans a lasat cu siguranta “urme” dpdv fizic. De cealalta parte, Donskoy vine cu un “boost” de moral dupa victoria obtinuta din postura de “outsider”, joaca in fata propriilor sustinatori locali si per total va intra pe teren cu gandul ca nu are nimic de pierdut.  

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.73
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
24 / 2 / 18
Calcul:
-183 RON
ROI:
-4.2 %
Pariuri:
131 / 7 / 86
Calcul:
+444 RON
ROI:
+2.0 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
24 / 2 / 18
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 224
131 / 7 / 86
Calcul
ROI: +2.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 20,5 game-uri în meci