St. Petersburg — Spartak Moscova: predictii hochei KHL

Acțiune

Exista o favorita in acest duel si aceasta este St. Petersburg. Oare reuseste a cincea victorie consecutiva in meciurile din play-off?

Vineri, de la ora 18:30, la Saint-Petersburg, in Ice Palace, are loc meciul 1 din sferturile de finala ale KHL, unul dintre cele mai importante campionate de hochei pe gheata din Europa.

St. Petersburg: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Foarte buna evolutia lui Saint Petersburg in ultimele zece dueluri, infruntari in care a fost mereu superioara echipelor, indiferent ca vorbim despre meciurile oficiale sau cele de pregaire care au avut loc in luna februarie. Pe de alta parte, in optimile de finala s-a comportat ca o adevarata echipa mare si a trecut cu 4-0 la general de Dynamo Minsk. St. Petersburg a dispus lejer in fiecare dintre dueluri, 4-3 fiind scorul meciului decisiv, jucat cu zece zile in urma.

Spartak Moscova: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A incheiat pe locul 7 in Conferinta de Vest, cu 56 de puncte, insa a benficiat de faptul ca n-a putut sa-si intalneasca adversara din optimi si automat a mers in acesasta faza. Drept urmare, in martie nu a jucat vreun meci oficial, iar cel mai recent meci duel disputa de ea a avut loc in fata CSKA Moscova, pe care a invins-o cu 5-0 intr-un meci amical disputat la finalul lunii februarie. De altfel, in meciurile oficiale, in ultimele doua ocuri a fost invinsa.

St. Petersburg – Spartak Moscova: cote la pariuri si ponturi pariuri

In ultimele meciuri directe St. Petersburg parca a fost mai buna si drept urmare conduce cu 4-1 la general in ultimele cinci infruntari. Pe de alta parte, acum se joaca tot in Ice Palace, unde Spartak de putine ori a avut replica si atunci statutul de favorita oferit de casele de pariuri online pentru formati gazda este unul justificat.
Ponturi
St. Petersburg castiga
Cf
Cote
1.45
Ponturi pentru Hochei Ponturi pentru KHL
Votare
Va fi acest pariu castigator?
St. Petersburg castiga
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token