St. Patricks — Dundalk: pronosticuri fotbal Premier Division

Ultimele patru jocuri pe care St. Patricks le-a avut in campionat au adus cel putin trei reusite si ambele au inscris. Sunt echipe dispuse sa joace in fotbal ofensiv, ceea ce reiese din cifrele preedentelor dueluri.

Vineri seara, de la 21:45, in etapa 14 din prima liga de fotbal a Irlande, St. Patricks primeste vizita lui Dundalk, intr-un meci care va avea loc pe Richmond Park (Dublin).

St. Patricks: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

In sezonul trecut s-a clasat pe locul 6 si din nou a  ratat ocazia de a participa in cupele europene. Oricum, tinde sa joace mai bine acum, iar dupa 13 meciuri deja disputate regasim St. Patricks pe locul al treilea, cu 25 de puncte. are trei puncte mai putine decat ocupanta primului loc, pe care o poate egala daca soarta ii surade. Mai mult, doua lungimi o despart de Shamrock Rovers, cea care acum se afla pe locul al doilea. Vine dupa un meci incheiat la egalitate, un 2-2 contra celor de la Derry City, singurul meci incheiat la egalitate in runda anterioara.

Dundalk: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Urmeaza sa reprzinte Irlanda in Europa League si totul dupa ce s-a clasat pe locul al  treilea la finalul editiei trecute de campionat. Acum trebuie sa munceasca ceva mai mult, deaorece in ultimele cinci etape s-a intamplat ca o singura data sa se bucure de succes si asta intr-un meci pe care l-a jucat pe terenul propriu. Insa, cel mai recent joc a avut loc intre ea si Bohemians, dar nu a fost deloc cel mai bun din ultimul an. Din contra, a fost o abordare gresita asupra jocului, iar esecul a venit intr-un mod cum nu-si dores, iar scorul a fost 5-1 pentru adversari.

St. Patricks – Dundalk: cote la pariuri si predictii pariuri

S-au intalnit deja in acest sezon, iar in acest singur joc direct scorul a fost egal, 1-1.  Contrar faptului ca Premier Division este un campionat lipsit de spectacol, in ultimele patru dueluri ale celor d ela St. Patricks au adus cel putin trei reusite. Si precedentele doua meciuri ale oaspetilor s-au incheiat de aceeasi maniera, ceea ce ma face sa cred ca sunt dispuse sa se arunce in atac si atunci mizam pe cel putin cate o reusita d eo parte si de cealalta.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
46 / 0 / 30
Calcul:
-443 RON
ROI:
-5.8 %
Pariuri:
2042 / 37 / 1302
Calcul:
-14 643 RON
ROI:
-4.3 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 76
46 / 0 / 30
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3387
2042 / 37 / 1302
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marcheaza