Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

St. Louis Blues – New York Rangers: pronosticuri pariuri hochei NHL

St. Louis Blues a castigat ultimele sapte meciuri disputate acasa.

Duminica dimneata, de la ora 03:00, ora Romaniei, in Enterprise Center, St. Louis are meci cu New York Rangers, in cadrul NHL.

St. Louis Blues: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Revenirea pe teren propriu a fost de bun augur pentru Blues, echipa care a reusit in precedentele doua meciuri sa iasa cu capul sus. A dispus cu 3-2 de San Jose Sharks si cu 5-1 de Buffalo Sabres, in doua confruntari disputate in Enterprise Center. De asemenea, vorbim despre o formatie cu real potential, care se afla pe prima pozitie in Conferinta de Vest. Are 63 de puncte, sapte mai multe decat Dallas Stars. Ea este lider si in Divizia Centrala, unde domina la aproape toate capitolele, avand si acolo aceeasi diferenta de puncte.

New York Rangers: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Ceva mai slab clasata, dar in Conferinta de Est, New York Rangers ataca acest meci din pozitia de aa 11-a in clasament. In cel al Diviziei Metropolitane este a saptea, cu 46 de puncte, la sase lungimi de play-off. Teoretic nu este atat de departe, dar ii trebuie o serie buna de meciuri pentru a avea un comeback de senzatie. Moralul este bun si pentru ea, cu atat mai mult cand a reusit in precedentele doua intalniri sa iasa cu capul us. A dispus cu 5-3 de Colorado Avalanche si 6-3 de New Jersey Devils, infruntari in care a contat enorm sa joace acasa.

St. Louis Blues - New York Rangers: Cote la pariuri si predictii pariuri

Sunt echipe care nu se dau la o parte din fata unui joc spectaculos. Daca Rangers stiu ca mereu a preferat stilul acesta de joc, Blues are momentele ei. Daca se duce la doua goluri diferenta, de multe ori prefera sa consolideze rezultatul si joaca la trecerea timpului.  Insa, acum voi miza pe faptul ca echipa gazda stie bine sa joace ofensiv, cu atat mai mult in Enterprise si voi merge pe o cota ceva mai mica, respectiv 1.40.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.40
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
33 / 0 / 26
Calcul:
-819 RON
ROI:
-13.9 %
Pariuri:
1539 / 28 / 946
Calcul:
-7 063 RON
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 59
33 / 0 / 26
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2513
1539 / 28 / 946
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
St. Louis Blues inscrie peste 2,5 goluri
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept