Alege turneul

St. Louis Blues — Colorado Avalanche: ponturi hochei NHL

Acțiune

3-2 la general pentru Colorado este un scor care o aduce la o victorie distanta de calificarea in semifinale.

Sambata dimineata, de la ora 03:00, Stl Louis si Colorado Avalanche se intalnesc in cadrul meciului 6 din sferturile de finala ale hocheiului nord-american. Scorul este 3-2 pentru Colorado.

St. Louis Blues: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Aflata in pozitia de outsider si acum, St. Louis Blues nu are alta alternativa decat sa se impuna daca vrea sa impinga acest sfert de finala in meciul 7. Se joaca dupa sistemul cel mai bun din sapte meciuri, iar ea este la un singur esec de eliminare. In cel mai recent duel a dat lovitura pe terenul celor de la Colorado Avalanche, unde s-a impus cu scorul de 5-4. A fost 4-4 dupa expirarea timpului regulamentar, lovitura de gratie a venit in preungiri, unde Bozak a dat lovitura de gratie.

Colorado Avalanche: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A jucat bine pe intreg parcursul acestui play-off si acum vine la St. Louis dornica sa castige din nou Cum a si facut in cele doua meciuri deja  disputate acolo si unde s-a bucurat de succes. a trecut atunci cu 5-2 si 6-3, insa in meciul imediat urmator a fost si ghinionista. A pierdut cu 4-5 dupa prelungiri, insa tot ea ramane favorita caselor de pariuri online pentru calificarea in fazele superioare.

St. Louis Blues – Colorado Avalanche: cote la pariuri si predictii pariuri

Asa cum sta situatia in momentul de fata imi este greu sa spun daca Colorado va castiga si va obtine calificarea, insa voi miza pe faptul ca se vor inscrie cel putin cinci goluri. sunt doua echipe care au demonstrat asta, s-au inscris cel putin sase reusite in patru din ultimele cinci infruntari.

Ponturi
Peste 5.5 goluri
Cf
Cote
1.48
Ponturi pentru Hochei Ponturi pentru NHL
Va fi acest pariu castigator?
Peste 5.5 goluri
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token