Spartaks Jurmala - Steaua Rosie Belgrad. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu in cota 1.67 pentru meciul dintre Spartaks Jurmala si Steaua Rosie Belgrad, din cadrul preliminariilor Champions League.

Spartaks Jurmala - Steaua Rosie Belgrad. Pontul lui rossonero07

In aceasta seara, incepand cu ora 19:00, pe "Skonto Stadium", din Riga, se va juca meciul dintre Spartaks Jurmala si Steaua Rosie Belgrad, in care ma astept ca spectacolul sa atinga cote inalte, iar golurile sa vina intr-un numar cat mai mare.


Spartaks Jurmala, desi este echipa gazda si beneficiaza de sprijinul propriilor suporteri, in aceasta seara porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, ceea ce nu surprinde deloc, urmand totusi sa dea piept cu o adversara mai puternica. "Alb-rosii" au luat parte la cateva preliminarii ale cupelor europene, insa niciodata nu au stralucit, cea mai buna performanta fiind calificarea in turul secund. Echipa antrenata de Aleksandr Grishin se afla in plin campionat, acolo unde nu impresioneaza deloc, fiind doar a patra in clasament, la 11 puncte de primul loc. Spartaks Jurmala vine dupa o victorie spectaculoasa obtinuta in cupa in fata modestei Ghetto, pe care a invins-o cu scorul de 1 la 8.


Steaua Rosie Belgrad este fara dubii o echipa mai buna, ce evolueaza si intr-un campionat mai bine cotat, avand de asemenea si experienta in cupele europene, astfel ca in aceasta seara, desi evolueaza in deplasare, este vazuta ca favorita certa de agentiile de pariuri. Campioana Serbiei a jucat de multe ori in preliminariile competitiilor continentale, ultima data in sezonul precedent, cand reusea sa impresioneze, calificandu-se in grupele Europa League, ajungand de asemenea si in faza saisprezecimilor. Trebuie mentionat faptul ca echipa pregatita de Vladan Milojević nu a mai pierdut un meci din martie, de cand era invinsa de Macva in cupa, de atunci legand 14 partide fara esec, toate incheindu-se cu victorie.


Diferenta de valoare dintre cele doua este evidenta, Steaua Rosie Belgrad dispunand de un lot mult mai puternic, iar in mod normal ar trebui sa se impuna, insa eu ma astept mai degraba la un meci spectaculos, in care golurile vor veni in numar mare, minim trei fiind de ajuns pentru a ne aduce profit.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.67
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri in meci
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide