Spartak Trnava - Legia Varșovia. Pontul lui Nica

Tipsterul Nica se așteaptă să vadă goluri în ambele porți la această confruntare din manșa a doua a turului doi preliminar al Ligii Campionilor și ne propune un pariu cu o cotă de 1,95.

Spartak Trnava și Legia Varșovia se vor întâlni marți, 31 iulie, de la ora 20.30, într-un meci din manșa a doua a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. În tur, Trnava s-a impus în Polonia cu scorul de 2-0.


Spartak Trnava a câștigat pentru prima dată titlul de campioană a Slovaciei în sezonul trecut și continuă să surprindă. Victoria din tur nu a fost una scontată pentru că Legia era favorită. Slovacii mai trecuseră în primul tur de bosniacii de la Srinjski Mostar (1-0 acasă și 1-1 în deplasare).

Entuziasmul la Trnava este imens și se așteaptă o asistență record la partida cu Legia. 


În tur, Spartak a avut o eficiență foarte bună, punctând de 2 ori din cele 4 șuturi expediate pe spațiul porții, spre deosebire de Legia care din 6 șuturi nu a reușit să înscrie. Raportul cornerelor a fost de 8-3 pentru polonezi.


Legia, după ce a eliminat pe Cork City în primul tur (1-0 în deplasare și 3-0 acasă) pare să fi clacat în Europa, tocmai atunci când era mai important să obțină un rezultat bun. Și în campionat a debutat prost, 1-3 acasă cu Zaglebie, dar a dat semne de revenire în weekend, pe 28 iulie, când a învins cu 2-1 în deplasare pe Korona. Observăm că polonezii au marcat în 4 meciuri oficiale jucate în această vară (2 în preliminariile Champions League și 2 în campionat) iar singura partidă în care nu au punctat a fost cea cu Trnava din tur.


Spartak Trnava, condusă de pe bancă de fostul internațional ceh Radoslav Latal, a început pe 28 iulie noua ediție a campionatului slovac și s-a impus acasă, scor 1-0, cu Vlasko, chiar dacă antrenorul ei a menajat câțiva titulari.


Legia va merge în Slovacia fără 4 jucători (Niezgoda,Remy, Turzyniecki, Kucharczyk), toți fiind accidentați. În schimb, gazdele pot alinia cea mai bună echipă. Legia va merge să joace deschis la Trnava pentru că nu mai are ce pierde, fiind nevoită să obțină o victorie la 2 goluri diferență. Pe de altă parte, Trnava va beneficia de spații și știe că dacă va marca un gol va îngreuna extrem de mult tentativa disperată a Legiei de a răsturna scorul din tur. Sunt convins că ambele echipe vor marca și voi alege pariul ”ambele echipe înscriu” cu o cotă foarte bună, de 1,95.


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.95
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
+1.0 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe înscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide