Spartak Subotica - Sparta Praga. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu in cota 1.42, pentru disputa dintre Spartak Subotica si Sparta Praga din preliminariile Europa League.

Spartak Subotica - Sparta Praga. Pontul lui rossonero07

Incepand cu ora 21:45, Sparta Praga va face deplasarea pe "Karađorđe Stadium", acolo unde o va intalni pe Spartak Subotica, intr-o partida in care anticipez un succes al oaspetilor.


Spartak Subotica porneste cu sansa a doua in aceasta disputa, conform agentiilor de pariuri, chiar daca beneificaza de avantajul propriului teren, urmand totusi sa intampine o adversara net superioara. Sarbii nu au mare experienta europeana, in intreaga lor istorie jucand doar de doua ori in preliminariile cupelor europene, in acest an, dar si in 2010, cand ajungeau pana in turul al treilea din Europa League. In sezonul actual, trupa lui Vladimir Gaćinović a dat piept cu Coleraine in primul tur, cu care a remizat in prima mansa, scor 1-1, urmand apoi un succes cu 0-2 in deplasare. Spartak Subotica vine dupa o victorie obtinuta in prima etapa de campionat, castigand cu 1-0 pe teren propriu in fata celor de la Macva.


Sparta Praga de partea cealalta este fara dubii o echipa mai buna, atat din punct de vedere valoric, cat si ca experienta, astfel ca in aceasta disputa este vazuta ca favorita de bookmakeri, avand ce-i drept resursele necesare pentru a se impune. Spre deosebire de adversarii lor, cehii exceleaza la capitolul experienta europeana, in intreaga lor istorie jucand de mai multe ori fie in grupele Ligii Campionilor, fie in Europa League, ultima data in sezonul 2016/2017. Echipa lui Pavel Hapal si-a inceput aventura in campionatul intern, avand parte de un debut cu dreptul, in primul meci reusind sa o invinga pe nou-promovata Opava, castigand cu 2-0, intr-o partida disputata pe teren propriu.


Cehii au un moral bun inainte de acest meci, dupa succesul din campionat, astfel ca in aceasta infruntare ma astept sa se impuna, bazandu-ma in special pe plusul de valoare, dar si de experienta.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.42
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
+1.0 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: +1.0 %
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide