Spartak Moscova — TSKA Moscova: predictii fotbal Premier League Rusia

Ambele echipe vin dupa doua infrangeri consecutive si probabil vor incerca sa evite un nou astfel de rezultat. Fie si daca sacrifica spectacolul, punctele sunt mai importante, avand in vedere ca sunt despartite de o lungime.

Duminica este ziua derby-urilor si in fotbalul rus, acolo unde Spartak si TSKA se intalnesc in cel mai asteptat meci al rundei 27 din Premier League. Partida are loc de la ora 16:30.

Spartak Moscova: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dupa cinci victorii consecutive in meciurile din campionat a revenit si reversul medaliei, respectiv seria de meciuri fara succes. Intai a pierdut cu 0-2 pe terenul unei alte rivale din Moscova, Lokomotiv. A urmat un duel pe terenul propriu, unde Ufa a venit si a facut ceva sa plece cu toate puncte. Meciul a fost castigat cu 3-0 de oaspeti, totul dupa ce au inscris la toate ocaziile periculoase pe care le-au avut. In clasament a cazut pe locul 3, cu 47 de puncte, are u punct avans in fata lui Kazan si doua lungimi mai putine decat Lokomotiv Moscova.

  • Echipa probabila: Maksimenko – Maslov, Kutepov, Dzhikiya – Moses, Kral, Zobnnin, Lucas – Promes – Sobotev, Larsson
  • Suspendat: Samuel Gigot

TSKA Moscova: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Este un meci echilibrat, casele de pariuri online ne indica lucrul acesta prin cotele pe care le ofera. TSKA se afla pe locul 5, cu 46 de puncte, la egalitate cu Kazan si Dinamo Moscova. Golaverajul aranjeaza aceste echipe in clasament, dar un eventual succes ar putea sa vina la pachet cu urcarea pe locul al treilea. Nici TSKA nu se simte intocmai bine, deoarece vine dupa 1-2 cu Sochi, in campionat. A pierdut si in meciul disputat imediat dupa cel din Premier League Rusia, 0-3, cu Lokomotiv Moscova, tot in deplasare. Partida contra rivalilor din oras s-a disputat in cupa, in semifinale.

  • Echipa probabila: Akinfeev – Maradishvili, Diveev, Vasin, Schennikov – Oblyakov, Akhmetov – Dzagoev, Vlasic, Ejuke – Rondon 
  • Suspendat: Arnor Sigurdsson

Spartak Moscova – TSKA Moscova: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Cum ambele vin dupa doua infrangeri, cred ca principala lor grija este sa se apere. Sut la un punct distanta, insa TSKA a reusit si in tur sa arate ca stie sa joace bine in rol de gazda si s-a impus cu 3-1. Acum este altceva, calculele hartiei spun altceva, motiv pentru care voi merge pe un joc in care prima repriza sa fie lipsita de goluri sau cel putin pana in minutul 20.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
46 / 0 / 30
Calcul:
-443 RON
ROI:
-5.8 %
Pariuri:
2042 / 37 / 1302
Calcul:
-14 643 RON
ROI:
-4.3 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 76
46 / 0 / 30
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3387
2042 / 37 / 1302
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Fara gol intre minutele 0-20