Spartak Moscova — Dinamo Moscova: pronosticuri fotbal Premier League Rusia

Ultimele lor trei meciuri din Rusia s-au incheiat cu cel mult doua modificari ale tabelei si atunci trebuie sa luam in considerare un meci cu putine goluri, in care cele doua sa se anihileze.

De la ora 19:00, in ultimul meci al zilei de sambata, in Premier League Rusia se intalnesc Spartak si Dinamo, echipe care isi vor masura fortele pe Otkrytiye Arena.

Spartak Moscova: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Nu este o simpla echipa are joaca doar in campionatul Rusiei, cat si in cupele europene. A reusit in aceasta editie a grupelor Europa League sa treaca cu 3-2 de Napoli, in urma unui duel pe care l-a sustinut in Italia. Dupa acel duel s-a impus si in campionat, 1-0 pe terenul lui Akhmat Grozny. In urma acelui succes a urcat pe locul 7, cu 16 puncte si a venit la doar trei puncte de ocupanta locului al doilea. In acelasi timp, Spartak este echipa cu cele mai putine goluri incasate in cele zece meciuri jucate pana acum.

  • Echipa probabila: Maksimenko – Caufriez, Dzhikiya, Gigot – Moses, Zobnin, Litvinov, Lucas – Bakaev, Sobolev, Larsson 
  • Accidentati: Pavel Maslov, Ezequiel Ponce, Quincy Promes, 

Dinamo Moscova: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Neasteptat de buna prestatia pe care Dinamo a avut-o in ultimele meciuri si datorita celor 19 puncte acumulate pana acum se afla pe locul al doilea intr-adevar, in runda anterioara nu s-a putut tine dupa Samara, echipa oaspete a produs surpriza si a castigat cu 1-0 pe terenul dinamovistilor.  Faptul ca joaca in deplasare nu trebuie sa o sperie deloc, deoarece in patru din cele cinci jocuri pe care deja le-a jucat in aceasta postura a reusit sa se impuna si a marcat de doua ori mai multe goluri.

  • Echipa probabila: Shunin – Varela, Ordets, Balbuena, Pliev – Moro, FOmon – Zakharyan, Szymanski, Skopintsev – Tyukavin
  • Accidentati; Daniil Lesovoy, Diego Laxalt

Spartak Moscova – Dinamo Moscova: cote la pariuri si ponturi pariuri

Pragmatic jocul celor doua echipe si faptul ca au doua dintre cele mai bune defensive trebuie sa ne duca serios cu gandul spre un duel cu putine goluri. Cu atat mai mult cand sunt si echipe rivale, ambele din Moscova si care trag tare pentru locurile de pe podium Premier League Rusia.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
65 / 0 / 50
Calcul:
-1 002 RON
ROI:
-8.7 %
Pariuri:
2281 / 42 / 1455
Calcul:
-15 131 RON
ROI:
-4.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 115
65 / 0 / 50
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3779
2281 / 42 / 1455
Calcul
ROI: -4.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sub 2.5 goluri
Comentarii