Spania - Tunisia. Pontul lui rossonero07

Pentru disputa dintre Spania si Tunisia, expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu in cota 1.47.

Spania - Tunisia. Pontul lui rossonero07

Sambata seara, in data de 09.06.2018, incepand cu ora 21:45, Spania si Tunisia, echipe calificare la Campionatul Mondial, isi vor da intalnire pe "Krasnodar Stadium", acolo unde anticipam un succes al echipei gazda.


Spania nu are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai puternice nationale ale fotbalului mondial, fapt pentru care in aceasta infruntare porneste ca favorita certa la casele de pariuri. "La Furia Roja", castigatoare a Campionatului Mondial din 2010, nu a impresionat la ultimele doua turnee finale, la mondialul din 2014 fiind eliminata inca din grupe, intr-o maniera rusinoasa, urmand apoi o eliminare in optimi la EURO 2016. Nationala condusa de Julen Lopetegui are asteptari mari la turneul din aceasta vara, fiind vazuta ca una dintre potentialele castigatoare ale trofeului. Spania a suferit ultima infrangere la europeanul din Franta, cand era invinsa de Italia cu 2-0, de atunci legand o serie impresionanta de 19 partide fara esec, nu mai putin de 13 dintre acestea fiind victorii.


De partea cealalta, Tunisia nu se poate compara cu Spania, dispunand de un lot mai slab, fara dubii, neavand nici experienta jucatorilor iberici, astfel ca porneste cu sansa a doua la casele de pariuri. Africanii s-au descurcat de minune in preliminariile pentru Campionatul Mondial, terminand primii intr-o grupa accesibila, devansand Congo, Libia si Guinea, revenind la turneul final dupa ce a absentat la ultimele doua editii. Nationala lui Nabil Maâloul nu se descurca deloc rau in pregatire, fiind neinvinsa in cele patru partide amicale disputate pana acum, in acestea invingand Iran si Costa Rica, remizand cu Turcia, dar si cu campioana europeana en-titre, Portugalia.


Diferenta de valoare dintre cele doua este evidenta, Spania dispunand de un lot net superior adversarei sale, astfel ca ne asteptam ca in aceasta infruntare sa isi confirme statutul de favorita certa si sa se impuna lejer, astfel ca mizam pe faptul ca va marca cel putin doua goluri.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Spania marcheaza peste 1,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide