Spania — Portugalia: pariul zilei meciuri amicale

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă un meci amical interţări, la o cotă de 1.78.

Arena Wanda Metropolitano din Madrid va găzdui partida amicală dintre Spania şi Portugalia, vineri, 4 iunie, cu începere de la ora 20.30, cele două echipe pregătindu-se pentru CE ce va începe peste exact o săptămână.

Spania: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Spania a jucat ultimul meci oficial cu Kosovo, scor 3-1, în preliminariile Cupei Mondiale de anul viitor, iar acum va avea un adversar pe măsură înaintea confruntărilor din grupa E a campionatului european, din care mai fac parte Suedia, Polonia şi Slovacia.

Luis Enrique, selecţionerul ibericilor, are la dispoziţie toţi jucătorii convocaţi, astfel că poate alinia cel mai bun 11.

SPANIA (4-3-3): David de Gea - Marcos Llorente, Diego Llorente, Pau Torres, Gaya - Ruiz, Busquets, Alcantara - Ferran Torres, Moreno, Sarabia.Antrenor: Luis Enrique.

Portugalia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Portugalia vine de asemenea după un meci oficial din cadrul calificărilor pentru Qatar 2022, impunându-se în deplasarea din Luxemburg, scor 3-1.

Oaspeţii nu au nici ei probleme de efectiv pentru confruntarea de la Madrid.

PORTUGALIA (4-2-3-1): Patricio - Semedo, Fonte, Dias, Guerreiro - Moutinho, Pereira - Guedes, Fernandes, Jota - Cristiano Ronaldo.Antrenor Fernando Santos.

Spania - Portugalia: Cote la pariuri şi pronostic

Spania şi Portugalia se întâlnesc în cel mai interesant meci dinaintea CE de fotbal, în care e de aşteptat ca selecţionerii Enrique şi Santos să pună la punct ultimele detalii înaintea debutului celor două echipe. Ibericii vor începe parcursul european cu un meci impotriva Suediei, iar reprezentativa lusitană joacă cu Ungaria. În cele 37 de întâlniri, Spania deține avantajul clar, pentru că a câștigat 17 jocuri, a  pierdut șase și în 14 meciuri s-a consemnat remiza.Cele două țări s-au confruntat ultima oară în 2020 pentru un joc amical internațional, meciul s-a încheiat cu o remiză 0-0.Fiind vorba de o partidă de pregătire inaintea unei competitii de anvergură, e de aşteptat o prudenţă din partea ambelor grupări, în ideea de a nu intervene probleme medicale.Chiar şi aşa, e genul de meci în care pot înscrie ambele grupări, asta ar fi şi recomandarea mea pentru partida din capitala Spaniei.

 

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
23 / 0 / 33
Calcul:
-1 348 RON
ROI:
-24.1 %
Pariuri:
388 / 6 / 400
Calcul:
-6 193 RON
ROI:
-7.8 %
Maraz

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 56
23 / 0 / 33
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 794
388 / 6 / 400
Calcul
ROI: -7.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Marchează ambele (GG)