Spania - Maroc. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Spania si Maroc, la o cota de 1.60

Spania - Maroc. Pontul lui IulianGGMU

Luni, de la ora 21:00, la Kaliningrad are loc meciul dintre Spania si Maroc, disputa din cadrul Grupei B de la Campionatul Mondial de Fotbal.


Trebuie sa facem un meci mare, sa luam cele trei puncte daca ne putem califica direct de pe locul 1, este cu atat mai bine, a declarat Fernando Hierro

Ibericii au inceput acest turneu cu o serie de conflicte in sanul echipei, fapt ce au determinat forul spaniol sa-l sanctioneze pe tehnicianul alaturi de care s-a calificat si cu o zi inainte de debutul echipei la Mondialul din Rusia, iar pe banca Spaniei a venit Fernando Hierro. Forma echipei este una buna, dupa remiza obtinuta in fata Portugaliei (3-3), cat si dupa victoria cu Iran, “Furia roja” a ajuns la doi ani de invincibilitate si 22 de meciuri consecutive in care nu a pierdut. Ultima confruntare in care a fost depasita s-a disputat la Euro 2016, atunci cand ceda in fata Italiei.


Diego Costa a inscris de trei ori pana acum, practic, lui i se datoreaza toate punctele obtinute, avand in vedere ca Spania, in total, a dat patru goluri. In eventualitatea in care termina la egalitate de puncte cu Portugalia, cat si cu acelasi golaveraj, departajarea se face dupa criteriul fair-play, iar ibericii au un singur cartonas galben primit, spre deosebire de doua, cate au lusitanii.

Spania: Gea – Carvajal, Pique; Ramos; Alba – Iniesta; Busquets; Alcantara – Isco; Costa; Silva


O sa jucam acest meci la fel cum o faceam daca trebuia sa ne calificam. Momentan suntem la Cupa Mondiala, cand ma intors acasa o sa consider ca misiunea mea nu a fost dusa la capat, a concis Herve Renard, antrenorul marocanilor

Maroc este singura nationala deja eliminata din Grupa B, aceasta nereusind pana acum sa modifice tabela, dupa ce a pieerdut identic cu Iran si Portugalia, 0-1. Totusi, analizand putin cifrele celor doua meciuri, pot spune ca ghinionul a fost teribil, selectionata africana trimitand nu mai putin de 16 suturi spre poarta Portugaliei, cat si 13 spre buturile iraniene. Posesia a fost si ea de partea echipei antrenate de Herve Renard, Pana la acest turneu final, Maroc era neinvinsa de un an, cel mai recent esec venea in luna iunie a anului trecut, cand pierdea cu 0-1 in fata camerunezilor, la Cupa Natiunilor Africii.

Maroc: Mohamedi – Dirar; Benatia; Costa; Hakimi -Boussoufa; Almadi – Amrabat; Belhanda – Ziyech – Kashi


Presiunea trebuie sa fie in sanul echipei lui Hierro, Spania este nevoita sa gaseasca drumul spre succes neaparat, asta daca vrea sa incheie pe primul loc. De asemenea, europenii au mai avut ocazia sa-si arate suprematia in alte doua meciuri, disputate in 1961, atunci cand au castigat ambele manse, de fiecare data la limita. Cum diferenta de valoare este evidenta in favoarea ibericilor, ma astept ca acestia sa arate asta si pe tabela.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 2 / 32
Calcul:
-817 RON
ROI:
-10.6 %
Pariuri:
1787 / 34 / 1112
Calcul:
-10 069 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 81
43 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2938
1787 / 34 / 1112
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Spania castiga & peste 1,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide