Southampton — Fulham: ponturi pentru un meci din Premier League

Acțiune

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la cote de 2.57 & 1.48.

Meciul Southampton - Fulham este programat sâmbătă, 13 mai, de la ora 16.00 pe stadionul St. Mary din Southampton.

Southampton - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Southampton s-a prăbușit și este doar o chestiune de timp pentru a fi consfințită retrogradarea. Echipa din sudul Angliei va reveni în Championship după 11 ani la capătul unui sezon foarte slab. Southampton este pe ultimul loc în Premier League și are de recuperar 9 puncte din ultimele 3 meciuri. Misiunea imposibilă îi revine lui Ruben Selles, spaniolul care a fost numit după concedierea lui Ralf Hassenhuttl. Southampton are un singur succes pe St. Mary Stadium în ultimele 8 luni, 1-0 cu Leicester. Ultimele 2 înfrângeri, 0-2 cu Crystal Palace și mai ales 0-1 cu Bournemouth, au arătat drumul către Championship. Schimbarea de strategie prin aducerea multor fotbaliști tineri s-a dovedit a fi falimentară. În afara lui Ward-Prowse, care a jucat la nivelul său obișnuit din ultimii 5 ani, niciun alt fotbalist nu a ajutat-o oe Soton să spere la salvare. Cu doar 2 puncte din ultimele 27, trupa lui Selles a alunecat până pe ultimul loc.

Fulham - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Revenirea lui Mitrovic după 8 etape de suspendare! Acesta este principalul punct de interes pentru Fulham în deplasarea de la Southampton. Marco Silva a suferit de punct de vedere ofensiv fără golgheterul ei, dar sârbul Mitrovic se întoarce. Culmea, după un meci în care Carlos Vinicius a reușit să joace cel mai bine. Brazilianul a dat gol și pasă de gol în succesul de pe teren propriu, 5-3 cu Leicester. Londonezii au făcut un sezon excelent și sunt pe locul 10, fără nici o emoție în privința retrogradării. Fulham a câștigat 6 meciuri în deplasare în acest sezon. Cu un succes pe St.Mary Stadium din Southampton, echipa lui Marco Silva stabili un record în Premier League, în acest sens. Andreas Pereira și Tim Ream vor lipsi, dar Cairney și Diop au demonstrat că îi pot suplini.

Southampton - Fulham Cote la pariuri si ponturi pariuri

Southampton este cu moralula pământ în finalul unui sezon foarte slab. Fulham se va baza din nou pe golghererul Mitrovic, iar sârbul revine cu foame de goluri.

De aceea, ponturile mele pentru acest meci sunt: Victorie Fulham & Victorie Fulham sau egal. Favbet oferă cote bune pentru aceste alegeri: 2.57 & 1.48.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

Ponturi
Victorie Fulham
Cf
Cote
2.57
Ponturi
Victorie Fulham sau egal
Cf
Cote
1.48
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Premier League
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Victorie Fulham Victorie Fulham sau egal
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token